Egyéb kategória

Erre az Instagram-újításra vártunk már ezer éve

Ha ti is két Instagramot használtok rendszeresen, akkor tuti bosszankodtatok már azon, hogy folyton ki-be kell lépegetnetek az egyikből a másikba. Most meg is érkezett a megoldás, az Instagram megold mindent.
vous - 2016.02.09.
Erre az Instagram-újításra vártunk már ezer éve

A legnagyobb problémám azzal, hogy nemcsak a saját Instagramomat kezelem, hanem egy másikat is, hogy folyton elfelejtem a jelszavakat. Alig változtattam meg és írtam át egy újra, mégsem tudom, egyszerűen kimegy a fejemből. A legújabb Instagram-frissítés pontosan ezen a problémán segít, mivel kedvünk szerint lépegethetünk két fiók között, anélkül hogy bármelyikből is kijelentkeznénk.

Forrás:
giphy.com

Az Instagram bejelentette, hogy a legújabb frissítés mind az iOS, mind az Android készülékeken elérhető lesz majd. Nagyon egyszerű lesz kezelni, mivel a profilunk beállításainál másik felhasználónevet is hozzáadhatunk az Instánkhoz, így a nevekre kattintva tudunk majd váltogatni a profilok között. A profilképet számos helyen látni fogjuk, így nem lesz probléma az sem, hogy megállapítsuk, melyik felhasználóval vagyunk belépve. Mindkét fióktól fogunk értesítést kapni attól függően, hogy mikor voltunk utoljára bejelentkezve a fiókba, és hogy hányan állították be szintén második felhasználóként. Az értesítéseket egyébként a profilbeállításoknál kezelhetjük, és ki is léphetünk abból a fiókból, amit épp nem használunk.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.