Egyéb kategória

A legnehezebb pillanatok, amik után jobb, ha megálltok

A legnehezebb dolog szerintem a világon felismerni a pillanatot, amikor meg kellene állni. Mert ha nem, akkor késő, elszabadul a pokol, jönnek a kalóriák, a kiabálás, szóval a következmények.
vous - 2016.02.07.
A legnehezebb pillanatok, amik után jobb, ha megálltok

Az első kocka csoki után

Kezetekbe kerül egy tábla csoki, és elkezditek eszegetni. Átsuhan a fejeteken egy olyan gondolat is, hogy csak egy kockát esztek, de ugye a mérték egy kocka valamiért egy sorra jön ki. NA, pont ekkor kell megállnotok. Ha nem teszitek, két másodperc alatt magatokévá teszitek az egész tábla finomságot. Vagy kettőt is.

Amikor éhesen mentek bevásárolni

Forrás:
pixabay

Örök szabály, hogy éhesen SOHA ne menjetek boltba, mert tuti, hogy a kosárba kerül az édességes polcok tartalmának a háromnegyede, amit egyébként nem vennétek meg. Itt, azt hiszem, akkor kellene észbe kapni, mikor korgó gyomorral még a wasabiban is potenciális vacsiötletet láttok. Próbáljátok csak ki, hogy jól belaktok a nagy bevásárlás előtt: fogalmatok sem lesz, mit vegyetek.

Az első kóstoló után

Ebéd vagy vacsifőzés során elkerülhetetlen, hogy megkóstoljátok a kaját. Ám ez könnyen átbillenhet masszív falatozásba, az pedig túlevésbe. Hogy mikor kellene ezt észrevenni? Talán mikor a már készre főtt bulgur negyede hiányzik…?

Az első káromkodás után

Ez ugyanis egyértelműen jelzi, hogy túllőttetek a célon, és ideje kicsit visszább vennetek a hangotokból. Ha egy veszekedés során már káromkodásig juttok, akkor ideje leállnotok, és félrevonulnotok, vagy használni néhány stratégiát, amivel csendesebb vizekre vezethetitek a hajótokat.

Az első nyertes sorsjegy után

Forrás:
pixabay

A világ legfurfangosabb találmánya, amivel az emberek ámítják magukat, de tény, hogy jól ki van találva. Az ember megveszi, élvezettel kaparássza, és örül, hogy visszanyerte a sorsjegy árát, majd futna venni egy újat. NE! Pénzkidobás.

Ti milyen pillanatról tudtok, amit jó lenne, ha időben észrevennétek?

Címkék: #csoki #főzés #vacsi
Ajánlott cikkek