Egyéb kategória

Bebizonyították, hogy a romantikus filmek veszélyesek a nőkre

Ilyenkor, mikor közeleg a Valentin-nap, engem is kicsit elkap a romantika, és én is könnyebben ülök le egy romantikus film elé. Ám most a tudomány egy nagyon ijesztő dologra hívta fel a figyelmet a romkomokkal kapcsolatban.
vous - 2016.02.04.
Bebizonyították, hogy a romantikus filmek veszélyesek a nőkre

Meséltem már nektek arról, hogy mennyire nem vagyok romantikus lány, ezért számomra felfoghatatlan, amit most egy tanulmány bebizonyított. A Michigan Egyetem kutatói azt állapították meg, hogy azok a nők, akik romantikus filmeket néznek, hajlamosak elfogadóbbak lenni azokkal a férfiakkal, akik rögeszmésen üldözik őket a szerelmükkel. A tanulmány szerint ezek a nők kevésbé érzik a veszélyt. Ha az éjszaka közepén egy helyes fiú megjelenne az ajtótok előtt, kezében egy táblával, azt romantikusnak találnátok? Mint az Igazából szerelem című filmben.

Forrás:
giphy.com

Ha reálisan belegondoltok ebbe a helyzetbe, azért ez elég para, nem? Számomra legalábbis mindenképpen. Ha még mindig nem éreznétek, hogyan állíthatják el a veszély-radarotokat a romkomok, hoztam néhány példát nektek.

Őrült, dilis szerelem

Persze, nagyon cuki, hogy egy kissrác rajong értünk, de a nonstop SMS-ek, levelek és a bébiszitterre való önkielégítés NEM OKÉ, akármennyire is fiatal az illető.

Forrás:
giphy.com

A szürke ötven árnyalata

Szerintem tudjátok…

Forrás:
giphy.com

27 idegen igen

Fiúk! Ha megtaláljátok a határidőnaplónkat, simán tartsátok csak meg, nem kell visszaadni. OKÉ?

Forrás:
giphy.com

A csodálatos Pókember

Bár Andrew Garfield valóban csodálatos, de ezt akkor sem nézzük el neki. Ha az imádott csaj a suliból a számítógép háttere, az már önmagában fura, de leskelődni a lány szobája ablakán, nézni, ahogyan a leckét írja… Inkább húzzátok le mindig a redőnyt!

Forrás:
giphy.com
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.