Egyéb kategória

Soha nem látott gyerekkori fotó került elő a királynőről

Biztosan elképzeltétek már, milyen lehetett Erzsébet királynő fiatalon. Én egy szigorú tekintetű, szőke fürtös lánynak képzeltem. És ti?
vous - 2016.02.04.
Soha nem látott gyerekkori fotó került elő a királynőről

Erzsébet királynőről előkerült egy eddig sosem látott fotó. A 90. születésnapjára készülő királynő a fényképen csupán 13 éves, bár szerintem jóval többnek néz ki rajta. A fotót 1939-ben készítette egy kanadai fotós, Lawrence Audrain, és eddig azért nem láthatta senki, mert Erzsébet királynő édesanyja akkoriban túl hétköznapinak találta a képet. A fotós viszont megtartotta a fényképet, majd a lányának ajándékozta, aki pedig továbbadta a Send a Cow civilszervezet vezérigazgatójának, Simon Barnesnak. Amikor Károly herceg a szervezetnél járt, megkapta a fotót.

Kíváncsian várom, hogy a mama emlékezni fog-e erre a képre.

– mondta Károly herceg.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.