Egyéb kategória

Adele visszavonulhat: egy 11 éves kisfiúban találtuk meg az utódját

Adele a valaha volt egyik legtehetségesebb énekesnő, most mégis kihívója akadt egy 11 éves kisfiú személyében.
vous - 2016.02.03.
Adele visszavonulhat: egy 11 éves kisfiúban találtuk meg az utódját

A 11 éves ohiói Tryzid Grubbs videóját már több mint 25 millióan látták a Facebookon. Édesanyja osztotta meg a saját oldalán, ahogy kisfia énekel, és mára az egész világot bejárta Tryzid hangja. A kisfiú a legnagyobb énekesnőket megszégyenítő módon énekli el Adele Hello című számát.

Wow!! DID this 11 year old boy just sing Hello better than Adele?! Let’s make him go viral the world needs to see this!! He deserves it! #ShareEveryone follow and like Tryzdin Music page!!!!Here is the link to his page!! https://www.facebook.com/tryzdinsmusic/?fref=ts <--------Also follow Tristian Lucas <-------- for new videos!!! Make sure you follow me!!

Közzétette: Tristian Lucas – 2016. január 27.

A kommentelők szerint Tryzdin jobban énekli a dalt, mint Adele. A fiú édesanyja elmondta, korábban az sem tűnt elképzelhetőnek, hogy gyermeke énekelni tudjon, mivel Tryzdin koraszülött volt, emiatt pedig károsodott a tüdeje.

Hatalmas harcos a fiam. A hangja az ő ajándéka az embereknek. Tryzdin szíve akkora, akár a hangja.

– mondta a büszke édesanya.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.