Egyéb kategória

A sötétben világító tetoválások meseországba repítenek titeket is

A tetoválás, úgy tűnik, sosem fog kimenni a divatból, és nem is csodálom, hiszen szebbnél szebb mintázatok közül lehet választani. Most éppen a világító tetkók korszaka jött el, mi pedig csak ámulunk.
vous - 2016.02.04.
A sötétben világító tetoválások meseországba repítenek titeket is

Még mindig nem döntöttétek el, hogy varrassatok-e magatokra? Pedig bizonyos technikákkal már meg tudjátok nézni, milyen lesz rajtatok a minta. Így sokkal merészebbek lehettek, ha egy csókra buzdító tetoválást vagy a nagyanyátokra emlékezve egy keresztöltéses mintázatot kértek valamelyik testrészetekre.

Ám ha nagyon vágytok egy pici tetoválásra, de mégsem szeretnétek, hogy állandóan szem előtt legyen, akkor nektek a legújabb trend, a világító tetoválás lehet a megoldás. A tetoválók egy speciális UV-festékkel viszik fel rátok a mintát, ami nappal nem látszik – hacsak nem kéritek, hogy látszódjon, akkor fekete tintát is kevernek hozzá –, csak éjjel. Persze időnként nem árt feltöltenetek egy kicsi fénnyel a fluoreszkáló rajzokat.

Nekem kifejezetten tetszik a diszkrét tetoválás ötlete, biztos, hogy feltűnőek lesztek vele az éjszakában, nappal pedig el is felejthetitek, hogy tetoválótű áldozataivá váltatok.