Egyéb kategória

Adriana Lima megmutatta, milyen egy lestrapált szupermodell

A csinos brazil modell, Adriana Lima, most helyretette azokat, akik azt gondolják, a modellkedés pusztán csillogó divatbemutatókból és fényűző bulikból áll. Szerdán egy fotót posztolt magáról Instagram-oldalára, mindenféle smink és filter nélkül, ezzel üzenve a világnak.
vous - 2016.02.03.
Adriana Lima megmutatta, milyen egy lestrapált szupermodell

A Victoria’s Secret angyala már régóta próbálja megmutatni Instagramján keresztül, hogy nem igaz a rengeteg sztereotípia, ami évtizedek óta övezi szakmáját. Sokszor előfordul, hogy Adriana edzés után oszt meg magáról képet, ezekből pedig kiderül, hogy – akárcsak az összes hétköznapi lány – egy manöken is csapzott és izzadt egy kiadós futópadozást követően.

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.