Egyéb kategória

Viszlát, romantika, helló, vagányság! – Valentin-nap, kicsit másképp

Míg a világ egyik fele imádja a Valentin-napot, és alig várja, hogy nyilvánvaló okokra hivatkozva tobzódjon a romantikában, a világ másik fele teljesen kivan a szerelmesek rózsaszín ünnepétől.
vous - 2016.02.03.
Viszlát, romantika, helló, vagányság! – Valentin-nap, kicsit másképp

Ez pedig nemcsak a szinglikre jellemző, hanem a párkapcsolatban élőkre is. Vannak, akik egyszerűen úgy gondolják, a Valentin-nap csak azért lett kitalálva, hogy télvíz idején a virágosok is megéljenek valamiből, másrészt meg szeretni az év minden napján kell a másikat, amúgy meg köszönik szépen, immunisak a romantikára. Nekik hoztam pár alternatív programötletet, ami garantáltan mentes a romantikától, ám szupervagány időtöltés, ami még a pasitoknak is nagyon fog tetszeni.

Paintball

Ebben aztán van fájdalom, és mentes a rózsaszín felhőktől, ám annál több benne az adrenalin. Próbáljátok ki mindenképpen, nagyon izgalmas játék, én nem Valentinkor, de máskor kipróbáltam, maradjunk annyiban, hogy anyukám azzal fogadott:

És te ezért fizettél?

Tudniillik kaptam egy lövést a maszkomra, valahogy átjutott a lövedék kicsi része, és szép lila foltot hagyott hátra emlékül. Elárulom, nem a festék volt lila.

Lasertag

Forrás:
pixabay

Ez az egyetlen, ami kimaradt még az életemből, de jó móka lehet. Állítólag izgalmasabb, mint a paintball, az biztos, hogy kevésbé fáj. Illetve egyáltalán nem okoz fájdalmat, és ha nagy Így jártam anyátokkal-fanok vagytok, alap, hogy kipróbáljátok a lézeres egymásra lövöldözést.

Horrorszínház

Legjobb buli, ha nincs komolyabb szívproblémátok. A Horrorszínház lényege az, hogy csapatostul bevonultok, és próbáltok őszülés nélkül kijutni, ugyanis végig profi ijesztgető színészek rémisztgetnek, remélhetőleg nem halálra. Én pont Valentin-napon voltam, előtte benyomtam egy tábla csokit, hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem jött jól. Jó tanácsként csak annyit mondanék: NE LEGYETEK AZ UTOLSÓK!

Forrás:
pixabay

Nektek is van valami tuti romantikátlan ötletetek Valentin-napra?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.