Egyéb kategória

Mi történt Kulcsár Edina arcával: túl sok Photoshop vagy túl sok smink?

Nem túlzás, leesett állal bámultuk kedd reggel a Facebookot. Kulcsár Edina legújabb fotóján akadt meg a szemünk, de most sajnos nem a hihetetlen szépségén.
vous - 2016.01.26.
Mi történt Kulcsár Edina arcával: túl sok Photoshop vagy túl sok smink?

Magyarország legszebb és a világ második legszebbnek választott nője, Kulcsár Edina is jelölt egy rangos díjra. A kampány keretein beül pedig készült róla egy kép, amit Facebook-oldalán is megosztott.

Sajnos nem azt kaptuk, amit vártunk. Edina azon kevés szépségkirálynők egyike, aki nemcsak külsejével veszi le az embereket a lábukról, hanem kisugárzásával, bájával és mérhetetlen kedvességével. Rendszerint posztol magáról smink nélküli fotókat is, amiken talán még szebb, mint a sminkes képeken.

A legfrissebb képét viszont nagyon úgy tűnik, túlmanipulálták, de minek?

Óriási megtiszteltetés!

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!