Egyéb kategória

Britney Spears megmutatta bámulatos bikinitestét

A femme fatale visszatért. Britney Spears megmutatta hihetetlen bikinitestét legújabb Instagram-videójában. De vajon mire készül?
vous - 2016.01.26.
Britney Spears megmutatta bámulatos bikinitestét

A 34 éves énekesnő szuper formában van, talán még sosem volt ilyen dögös, mint mostanában. A sok edzés és a diéta megtette a hatását, és Brit újra a régi formájában tündököl. Hétfőn megajándékozta rajongóit három Instagram-videóval, amin egy folkrock slágerre vonaglik. Nincs rá jobb szó, bár ez a vonaglás most abszolút pozitív értelemben értendő. Fekete háttérrel, aprócska bikiniben, full tetkóban csábít.

Nemrégiben nagyon megörültünk a hírnek, hogy az énekesnő gőzerővel dolgozik új albumán, majd pedig a fiain ámultunk, hogy mekkorát nőttek.

Íme, a friss produkciók!

De miért osztotta meg ezeket a videókat és mire készül?

A rajongók azonnal megörültek, hiszen nagyon úgy tűnik, mintha ez egy új klipből kivágott jelenet lenne. Azt kell, hogy mondjam, én örülnék a legjobban, ha így lenne, már már nagyon várom Britney új albumát. Ha ti is Brit-rajongók vagytok, nem kell aggódnotok, ha bármit megtudok a videókról vagy a közelgő albumról, ti tudjátok meg elsőként!

Ajánlott cikkek