Egyéb kategória

Britney Spears megmutatta bámulatos bikinitestét

A femme fatale visszatért. Britney Spears megmutatta hihetetlen bikinitestét legújabb Instagram-videójában. De vajon mire készül?
vous - 2016.01.26.
Britney Spears megmutatta bámulatos bikinitestét

A 34 éves énekesnő szuper formában van, talán még sosem volt ilyen dögös, mint mostanában. A sok edzés és a diéta megtette a hatását, és Brit újra a régi formájában tündököl. Hétfőn megajándékozta rajongóit három Instagram-videóval, amin egy folkrock slágerre vonaglik. Nincs rá jobb szó, bár ez a vonaglás most abszolút pozitív értelemben értendő. Fekete háttérrel, aprócska bikiniben, full tetkóban csábít.

Nemrégiben nagyon megörültünk a hírnek, hogy az énekesnő gőzerővel dolgozik új albumán, majd pedig a fiain ámultunk, hogy mekkorát nőttek.

Íme, a friss produkciók!

De miért osztotta meg ezeket a videókat és mire készül?

A rajongók azonnal megörültek, hiszen nagyon úgy tűnik, mintha ez egy új klipből kivágott jelenet lenne. Azt kell, hogy mondjam, én örülnék a legjobban, ha így lenne, már már nagyon várom Britney új albumát. Ha ti is Brit-rajongók vagytok, nem kell aggódnotok, ha bármit megtudok a videókról vagy a közelgő albumról, ti tudjátok meg elsőként!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.