Egyéb kategória

Britney Spears megmutatta bámulatos bikinitestét

A femme fatale visszatért. Britney Spears megmutatta hihetetlen bikinitestét legújabb Instagram-videójában. De vajon mire készül?
vous - 2016.01.26.
Britney Spears megmutatta bámulatos bikinitestét

A 34 éves énekesnő szuper formában van, talán még sosem volt ilyen dögös, mint mostanában. A sok edzés és a diéta megtette a hatását, és Brit újra a régi formájában tündököl. Hétfőn megajándékozta rajongóit három Instagram-videóval, amin egy folkrock slágerre vonaglik. Nincs rá jobb szó, bár ez a vonaglás most abszolút pozitív értelemben értendő. Fekete háttérrel, aprócska bikiniben, full tetkóban csábít.

Nemrégiben nagyon megörültünk a hírnek, hogy az énekesnő gőzerővel dolgozik új albumán, majd pedig a fiain ámultunk, hogy mekkorát nőttek.

Íme, a friss produkciók!

De miért osztotta meg ezeket a videókat és mire készül?

A rajongók azonnal megörültek, hiszen nagyon úgy tűnik, mintha ez egy új klipből kivágott jelenet lenne. Azt kell, hogy mondjam, én örülnék a legjobban, ha így lenne, már már nagyon várom Britney új albumát. Ha ti is Brit-rajongók vagytok, nem kell aggódnotok, ha bármit megtudok a videókról vagy a közelgő albumról, ti tudjátok meg elsőként!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.