Egyéb kategória

7 gondolat, ami átsuhan a fejeteken, mikor belenéztek egy felnőttfilmbe

Noha gyakran hallani a férfiaktól olyasfajta mondatfoszlányokat, hogy a nők nem szeretik a pornót, és berzenkednek tőle, ennek nincs valóságalapja. Az igazság ennél sokkal egyszerűbb.

vous - 2021.12.20.
7 gondolat, ami átsuhan a fejeteken, mikor belenéztek egy felnőttfilmbe

Mindössze azon csúszik el az egész, hogy a pornóipar a férfiaknak forgat, márpedig ilyen szempontból mi tényleg másképp működünk, és nem feltétlenül az éles jelenetek nézésére vágyunk. Nem véletlen, hogy Erika Lust, aki kifejezetten nőknek forgat felnőttfilmeket, olyan nagy népszerűségnek örvend a nők körében.

Lássuk hát, hogy melyek azok a dolgok, amik miatt elkalandozik a tekintetetek filmnézés közben a lényegről, és legfőképpen mik azok a dolgok, amik az eszetekbe jutnak, ahelyett hogy lázba jönnétek.

Mennyit fizetnek nekik, hogy ezt elviseljék?

És ez főleg akkor jut az eszetekbe, mikor látszólag élvezettel kérik, hogy a férfiak az arcukra élvezzenek. A ti szemetek előtt inkább annyi pénz és kérdőjel lebeg, amennyitől nem látjátok ezt a képet.

WOW! Leszbikusok!

Igen, tudom, a tudomány szerint elvileg minden nő szívesen megnéz két egymással incselkedő női testet, és ezt különféle dolgokkal magyarázzák, pedig szerintem nagyon egyszerű a válasz a miértre: a durva jelenetek után ebben van a legtöbb érzékiség.

Jó lenne nekem is egy olyan ágy…

Meg lakás meg tévé. Ez van, míg a párocskák éppen a sokadik pózt tolják, ti simán feltérképezitek a környezetet, ami amúgy mindig menő.

Ömmm, ő fehérítővel mosakszik ott lent?

Igen, ez egy létező dolog, nem hoax, hogy a pornófilmipar dolgozói ügyelnek a nemi szerveik világosítására, a plasztikának erre külön iparága van. Ám mi már írtunk róla, hogy a plasztika felesleges dolog, inkább fogadjátok el magatokat, különben is ez annyira mű, hogy már nem is igaz.

Többet jár kozmetikushoz ez a pasi, mint én?

És amúgy gyantát használ, vagy borotvát? És basszuskulcs, SIMÁBB a bőre, mint egy nőnek. Azt meg hogy csinálja?!

Ez annyira… irreális!?

Örökké izgalmi állapotban leledző nő és pasi nem létezik. Mint ahogyan állandóan nyögdécselő nő sem. És főleg ilyen fejeket vágó nő nincsen. És a Káma-szútrát sem zongorázzuk végig minden egyes alkalommal.

Nekik már receptre jár a síkosító…?

De most komolyan.

Ti mit gondoltok a felnőttfilmekről?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.