Egyéb kategória

Meghirdették a világ legjobb állását: csak legó-alapismeretekre van szükség hozzá

Újabb bizonyíték, hogy 2016-ban semmi sem lehetetlen. Legalábbis ha abból indulunk ki, hogy az egyik kedvenc gyerekkori játékunkkal pénzt is lehet keresni! Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én gyerekként sokkal jobban szerettem legóból építeni, mintsem játszani. Ez az a játék, ahol a képzeletnek semmi nem szab határt, és minden lehetséges.
vous - 2016.01.23.
Meghirdették a világ legjobb állását: csak legó-alapismeretekre van szükség hozzá

Amerikában a múlt héten a Merlin Entertainment, amely több Legoland park tulajdonosa is, és több látnivaló birtokosa világszerte, megnyitotta a titkos legógyárat Floridában. A Fox 13 hírcsatorna pedig arról értesült, hogy a már meglévő 50 építész és tervező mellé most további húszat szeretnének felvenni.

A gyár több LEGOLAND vidámparkot épített már, nemcsak az Egyesült Államokban, de Dániában, Angliában, Németországban és Malajziában is.

A teljes munkaköri leírás így szól:

Legóépítési tapasztalatra szükség van. A jelentkezőnek képesnek kell lennie stabil, pontos és bonyolult, de biztonságos építményeket nemcsak tervezni, hanem megépíteni is. A legómodellek végül a LEGOLAND látnivalói közé kerülnek. Legyenek azok apró makettek vagy életnagyságú prototípusok. Alapfokú számítógépes ismeretek mellett korábbi legómodellek építési tapasztalataira is szükség van, kiválóan kell ismerni a legóalkatrészeket, -darabokat, és a jó kommunikáció, csapathoz való alkalmazkodás is elengedhetetlen. Emellett kötelező még a türelem, a koncentrálás és a humorérzék is.

A munkára való jelentkezéshez elég az érettségi, és több interjú után döntik el, ki az a szerencsés, aki játszva kereshet pénzt úgy, hogy gyerekkorunk legkedvencebb játékával töltheti minden idejét.

Forrás:
legoland.com

Elképzelni sem tudjátok, milyen lehet egy LEGOLAND? Itt megnézhetitek, milyen szuper életnagyságú legóépítményeket csodálhatnak az odalátogatók!

Címkék: #állás #játék #lego
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.