Egyéb kategória

Kapaszkodjatok meg! A vendégpapucs lesz a tavasz legmenőbb trendje

Minden évben felüti valamilyen új (vagy épp ezeréves) trend a fejét, amitől első ránézésre a falnak mennénk. Aztán annyit látjuk, hogy megszokjuk, sőt megszeretjük, végül pedig mindenki előszeretettel viseli. Így jártunk a crop topokkal, a trapéznadrággal, és valószínűleg ez fog történni az idei tavasz legnagyobb trendjével, az Alföldi papuccsal is.
vous - 2016.01.21.
Kapaszkodjatok meg! A vendégpapucs lesz a tavasz legmenőbb trendje

A Vogue szerint a tavasz egyik legstílusosabb cipője az Alföldi papucs, avagy a babouche lesz, ami kísértetiesen hasonlít a vendégpapucsra. A babouche egy bőrből készült, puha, lapos talpú papucs, ami Afrikából származik. A szinte pehelykönnyű lábbeli idén átlépte Afrika határait, és a divat kifutóin kötött ki, ugyanis néhány héttel ezelőtt a The Row és az Acne Studios tavaszi kollekciójában is felbukkant.

Amy Sall szenegáli–amerikai divatblogger Instagramján mutatta meg a kíváncsi szemeknek, hogyan érdemes viselni az IKEA-s vendégpapucsra hajazó lapos cipőt. A színes bőrű lány tökéletesen párosítja cipellőjét hol kényelmes-városi, hol csinosabb-alkalmi szettjeivel.

Szeretek egy kis különcséget belevinni a szettjeimbe, legyen szó egy furcsán szabott nadrágról vagy egy lapos papucsról hosszú ruhával párosítva, és a babouche ezt lehetővé teszi

– avatta be Amy a Vogue olvasóit. A fiatal bloggernek igaza lehet, a lapos, stílusos cipellőbe én azonnal beleszerettem!

Íme, így fest a tavasz új trendje a kifutókon

Forrás:
Style

Forrás:
Style

Forrás:
Style

Forrás:
Style.com

És így hordja egy igazi trendkövető lány

Forrás:
Style.com

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.