Egyéb kategória

A Szex és New York írója lerántotta a leplet Carrie házasságáról

Mondhatnám úgy is, hogy dráma, dráma, dráma. Ugyan ki ne szeretné a Szex és New Yorkot, na meg Carrie-t az ő Bigjével. De gondolkodtatok már azon, vajon miért nem megy nekik olyan zökkenőmentesen a házasság?
vous - 2016.01.19.
A Szex és New York írója lerántotta a leplet Carrie házasságáról

A Sarah Jessica Parker által alakított Carrie Bradshaw szerintem az egyetlen olyan személy, akit tényleg az összes lány irigyel. A Szex és New Yorkban egy olyan életet láthatunk, amire mindenki vágyik, főleg mi, nők. Ruhák és cipők mindenhol, igazából az év minden napjára lenne egy pár lábbelink, elég szép álom. Na, meg ott van Big is, aki Carrie pasija. A sorozat vége azonban felvet néhány kérdést a rajongókban.

Forrás:
giphy.com

A független, szingli lány, akinek nagyobb a gardróbja, mint másnak az egész lakása, megbocsát annak a férfinak, akivel csak a macska-egér játszmát folytatják és rengeteg szívfájdalmat okozott már neki. Értitek ezt? Én sem. De nem vagyunk egyedül ezzel az értetlen állapottal, hiszen a Szex és New York alkotója, Darren Star is szívesebben írt volna happy endet.

Ám Star nem bánja, hogy Carrie és Mr. Big végül nem egy rózsaszín lufiban élik az életüket. Ráadásul elárulta azt is, mi volt a sorozat eredeti üzenete, aminek fényében teljesen érthető a befejezés:

Fontos tudni, hogy a nők nem mindig a házasságban találják meg a boldogságot.

Ajánlott cikkek