Egyéb kategória

Nyíltan beszélt szülés utáni depressziójáról Hayden Panettiere

Először akkor hallottam Hayden Panettiere szülés utáni depressziójáról, mikor férje elveszítette a bokszmeccset a brit Tyson Fury ellen. Akkor nyilatkozott arról, hogy túlságosan aggódik felesége depressziója miatt.
vous - 2016.01.20.
Nyíltan beszélt szülés utáni depressziójáról Hayden Panettiere

Úgy tűnik, Hayden már jól van, és külön imádom azért, hogy ilyen nyíltan mesélt szülés utáni depressziójáról, pedig még mindig ott tartunk, hogy erről beszélni ciki, ijesztő, félelmetes. Inkább úgy teszünk, mintha nem létezne. Persze ez kényelmesebb, de sokkal célravezetőbb őszintén beszélni erről a témáról, Hayden is megtette, mégpedig a vörös szőnyegen, csak hogy végre tudja minden nő: nincsenek egyedül! Apropó, olvastátok Flórababa sorozatunkat, az anyaság első pillanatairól?

A színésznő elmondta, hogy új élmény volt újra a vörös szőnyegre lépni, háta mögött egy klinikai kezeléssel, ami segített neki megbirkózni a szülés utáni depresszióval.

Sokáig bujkáltam, féltem, hogy mit fognak gondolni rólam az emberek, majd kiálltam a nyilvánosság elé, és beszéltem arról, hogy milyen is ezzel a betegséggel élni. Soha nem gondoltam volna, hogy ekkora ajándékot lehet kapni az őszinteségért

nyilatkozta az E! -nek, ugyanis, miután beszélt állapotáról, rengetegen álltak mögé. Most már nem fél az ítélettől, és minden erejével azon van, hogy az emberek jobban megismerjék ezt a betegséget. Azok ugyanis, akik ebben szenvednek, tele vannak negatív gondolatokkal, amelyek gyakran a gyereket is érintik, ez pedig egyre lejjebb sodorja őket a depresszióban, hiszen minden gondolatuk csak azt jelzi, hogy rossz anyák. Pedig nem. Ez csak egy pszichés zavar, amit gyógyítani lehet.

Forrás:
AFP

Hayden Panettiere pedig már csak azért is harcol ilyen elszántan és őszintén, mert szeretné ezt a nyitottságot átadni a lányának is.

El akarom mondani neki, hogy bárki lehet, és nem kell félnie, hogy valamit rosszul csinál, mert úgyis mindig lesz valaki, akinek nem tud megfelelni.

Mi innen is köszönjük Hayden Panettiere-nek az őszinteségét!

Ajánlott cikkek