Egyéb kategória

Itt a bizonyíték arra, hogy a leggings néha lehet nadrág!

Millió ember állítja: a leggings nem nadrág, ezért csak hosszú felsővel, tunikával szabad viselni. Nos, nagy általánosságban igazuk van, de a kivételek erősítik a szabályt, és ez esetben a kivételek híres celebcsajok.
vous - 2016.01.17.
Itt a bizonyíték arra, hogy a leggings néha lehet nadrág!

Már megmutattam nektek, hogy a leggings nem mindig mutat borzasztóan rövid felsővel, és most pár sztárcsaj is a segítségemre lesz: együtt bebizonyítjuk, hogy a leggings stílusosan viselve igenis lehet nadrág. Sőt, az tudtátok, hogy idén a legtrendibb viselet az átlátszó cicanadrág lesz?

Kylie Jenner

Kendall Jenner

bye #NYFW

Kendall Jenner (@kendalljenner) által közzétett fénykép,

Alyssa Milano

Sneak peek TOUCH 2016! Hair @linhhair Make up @scottpatric Styling @juliematosstyle

Alyssa Milano (@milano_alyssa) által közzétett fénykép,

Gigi Hadid (alias Sandy)

TELL ME ABOUT IT, STUD. ⚡ (@jennifer_yepez @monicarosestyle & @erinparsonsmakeup are the real MVPs)

Gigi Hadid (@gigihadid) által közzétett fénykép,

Carmen Electra

Look who i spy reading her copy of Strong Looks Better Naked?!?! The gorgeous @carmenelectra ❤❤

Khloé (@khloekardashian) által közzétett fénykép,

Voksán Virág

Dukai Regina

❄ #snow #wintertime #winter #ugg #letitsnow

Regina Dukai (@reginadukai) által közzétett fénykép,

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.