Egyéb kategória

Ezzel az apró trükkel eltűnik a bútor lábnyoma a szőnyegből!

Mindenki rémálma, mikor az amúgy vadonatúj, gyönyörű szőnyegről letoljuk a bútort átrendezés céljából, majd váratlan dologgal kell kalkulálnunk: mit tegyünk, hogy ne látszódjon a bútor lábnyoma?

vous - 2016.01.16.
Ezzel az apró trükkel eltűnik a bútor lábnyoma a szőnyegből!

Ugye, azt nem kell magyaráznom, mennyire bosszantó, mikor variálni kell, hogy mit hogyan tegyetek át a szobában úgy, hogy ne legyen zavaró az a foltocska? Átfut az agyatokon az is, hogy miért ilyen nehéz a bútor, ez felháborító, aztán nekiálltok fésűvel felkaparni az adott részt, később porszívóval próbálkoztok, aztán kefével, majd marad a köröm, meg a megannyi körmös nyomor, amit tiszta szívből utálunk.

Van megoldás!

Mégpedig egy egészen apró trükk az, ami megmentheti az életeteket és a körmötöket ebben a lehetetlen helyzetben: csak egy jégkockára lesz szükségetek hozzá! Mindössze annyit kell tennetek, hogy a jéggel bedörzsölitek a horpadást, hagyjátok rajta állni, olvadni, majd egy erős szívóerejű porszívócsővel szívjátok száradásig!

Miért működik?

Forrás:
Pixabay

Pofonegyszerű! A hideg víz hatására a szőnyeg szálai elveszítik ruganyosságukat, a felfelé szívó szárítás következtében pedig újra visszanyerik régi formájukat!

Próbáljátok ki ti is!

Ajánlott cikkek