Egyéb kategória

Ezzel az apró trükkel eltűnik a bútor lábnyoma a szőnyegből!

Mindenki rémálma, mikor az amúgy vadonatúj, gyönyörű szőnyegről letoljuk a bútort átrendezés céljából, majd váratlan dologgal kell kalkulálnunk: mit tegyünk, hogy ne látszódjon a bútor lábnyoma?

vous - 2016.01.16.
Ezzel az apró trükkel eltűnik a bútor lábnyoma a szőnyegből!

Ugye, azt nem kell magyaráznom, mennyire bosszantó, mikor variálni kell, hogy mit hogyan tegyetek át a szobában úgy, hogy ne legyen zavaró az a foltocska? Átfut az agyatokon az is, hogy miért ilyen nehéz a bútor, ez felháborító, aztán nekiálltok fésűvel felkaparni az adott részt, később porszívóval próbálkoztok, aztán kefével, majd marad a köröm, meg a megannyi körmös nyomor, amit tiszta szívből utálunk.

Van megoldás!

Mégpedig egy egészen apró trükk az, ami megmentheti az életeteket és a körmötöket ebben a lehetetlen helyzetben: csak egy jégkockára lesz szükségetek hozzá! Mindössze annyit kell tennetek, hogy a jéggel bedörzsölitek a horpadást, hagyjátok rajta állni, olvadni, majd egy erős szívóerejű porszívócsővel szívjátok száradásig!

Miért működik?

Forrás:
Pixabay

Pofonegyszerű! A hideg víz hatására a szőnyeg szálai elveszítik ruganyosságukat, a felfelé szívó szárítás következtében pedig újra visszanyerik régi formájukat!

Próbáljátok ki ti is!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.