Egyéb kategória

Ilyen lesz, mikor Leonardo DiCaprio megnyeri az Oscart

Leonardo DiCapriót idén ötödször jelölték Oscar-díjra. Az elmúlt években ő volt a gálák nagy vesztese, hiszen egyszer sem kapta meg a szobrot. Rengeteg mém készült már a témával kapcsolatban, most elképzeltük, milyen lesz lenne az, ha hazavinné a díjat.

vous - 2016.01.15.
Ilyen lesz, mikor Leonardo DiCaprio megnyeri az Oscart

Idén biztos, hogy ismét az egész világ lélegzetvisszafojtva várja majd a nagy pillanatot, mikor kiderül, vajon megkapja-e (végre-valahára) Leonardo DiCaprio az Oscar-díjat. Az elmúlt években háromszor jelölték a legjobb férfi főszereplőnek, A Wall Street farkasa, a Véres gyémántok és az Aviátor című filmben nyújtott alakításáért, egyszer pedig a legjobb férfi mellékszereplőként a Gilbert Grape című filmben.

Idén A visszatérőben nyújtott alakításáért jelölték a díjra.

És lássuk, hogy is nézne ki a nagy pillanat, ha az ő neve kerülne elő a borítékból!

A szilveszteri hangulatot lealázó pezsgős/tűzijátékos ováció simán belefér

Örömkönnyek minden mennyiségben

Leonardo megcsillantja egy újabb arcát, a százezrediket

Az egész termet elárasztja a megkönnyebbülés érzése, majd természetesen a kitörő tapsvihar

A képernyő előtti közönség reakciója

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.