Egyéb kategória

Az átlátszó leggings lesz a legtrendibb 2016-ban

Nem vagyok ellene a cicanadrágnak, de azt mindig le kell szögezni: a cicanadrág nem nadrág! Csak egy vastag harisnya. Funkcióját és anyagát tekintve még mindig hosszú felsővel a legszerencsésebb viselni, de hát kinek mi. Most egy egészen meglepő leggings jön majd divatba.
vous - 2016.01.15.
Az átlátszó leggings lesz a legtrendibb 2016-ban

A leggingsimádó lányok most tuti boldogok lesznek, hiszen nekik kedvez a divatvilág. Egyre trendibbé válik ugyanis az átlátszó cicanadrág. Ezt pedig mi mással lehetne bizonyítani, ha nem azzal, hogy ismert modellek és celebek is elkezdték hordani őket. Amíg náluk ez elsősorban edzésfelszerelés, addig jó pár lánynál tuti utcai viseletté fog válni.

Leggingset persze csinosan is lehet hordani, sőt, érdemes is, hiszen kényelmes és meleg. Ha pedig tavasszal igazán különleges darabra vágytok, akkor szerezzetek be egy valahol átlátszó cicanadrágot.

Inspirálódjatok 2016 legtrendibb leggingseivel!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!