Egyéb kategória

Az átlátszó leggings lesz a legtrendibb 2016-ban

Nem vagyok ellene a cicanadrágnak, de azt mindig le kell szögezni: a cicanadrág nem nadrág! Csak egy vastag harisnya. Funkcióját és anyagát tekintve még mindig hosszú felsővel a legszerencsésebb viselni, de hát kinek mi. Most egy egészen meglepő leggings jön majd divatba.
vous - 2016.01.15.
Az átlátszó leggings lesz a legtrendibb 2016-ban

A leggingsimádó lányok most tuti boldogok lesznek, hiszen nekik kedvez a divatvilág. Egyre trendibbé válik ugyanis az átlátszó cicanadrág. Ezt pedig mi mással lehetne bizonyítani, ha nem azzal, hogy ismert modellek és celebek is elkezdték hordani őket. Amíg náluk ez elsősorban edzésfelszerelés, addig jó pár lánynál tuti utcai viseletté fog válni.

Leggingset persze csinosan is lehet hordani, sőt, érdemes is, hiszen kényelmes és meleg. Ha pedig tavasszal igazán különleges darabra vágytok, akkor szerezzetek be egy valahol átlátszó cicanadrágot.

Inspirálódjatok 2016 legtrendibb leggingseivel!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

Ünnepi dekorációk a gyerekszobába
Otthon
Ünnepi dekorációk a gyerekszobába
vous - 2022.11.16.
A felnőtteknél talán csak a gyerkőcök várják jobban az ünnepi időszakot. Ilyenkor tehát nemcsak a nappalit és a konyhát érdemes karácsonyi díszbe öltöztetni, hiszen az ő szobájukban is nyugodtan helyezzünk el dekorációkat. Az advent kezdetétől tehát már bátran tehetsz be nekik színes díszeket, készíthettek közösen az ablakra valami apróságot, így már idejében elkezdődik és tovább is tart az ünnepi hangulat.