Világ

Messenger-trükkök, amiknek a létezéséről nem is tudtatok!

Szinte lehetetlennek tartjuk, hogy lemondjunk a telefonunkról. Vele kelünk és fekszünk, és, valljuk be, még mindig nem untuk meg. A legtöbbet talán a Facebookot használjuk, elsősorban üzenetküldésre. Most hoztam is nektek öt trükköt, amiről talán még nem hallottatok, és ti is hasznát veszitek.
vous - 2016.01.11.
Messenger-trükkök, amiknek a létezéséről nem is tudtatok!

A Facebook Messenger egyben megkönnyíti és megnehezíti az életünket. Egyszerű, mert elég egy üzit dobni a barátaitokra, hogy tudják, éltek. De ebből következik az is, hogy egész álló nap rajta lógunk, és mindenről tudatjuk a barátainkat. Arról, hogy felkeltünk, reggeliztünk, fürödtünk, és milyen rossz volt az a sajt, amit a szendvicsünkbe tettünk, egyszóval mindenről tudnak. Talán már azt gondoljátok, annyi időt töltötök a telefonotok nyomogatásával, hogy már alaposan kiismertétek a Facebook Messengert. Tévedtek! Hoztam is nektek 5 trükköt, amit még biztosan nem ismertek.

Messenger.com

Ti tudtátok, hogy a Messenger nemcsak egy applikáció, hanem van külön weboldala is? Így nem kell belépnetek a Facebookba, és nem kell bámulnotok a jelentéktelen információk tömkelegét a hírfolyamban. Csupán beírjátok a keresőbe, hogy messenger.com, beléptek a Facebookotokba, és máris olyan látvány tárul a szemeitek elé, mintha a telefonotokon lévő applikációt bámulnátok.

Forrás:
Harnisch Kitti

Facebook nélkül

Bár úgy gondolnánk, hogy a Messenger használatához muszáj regisztrálni a Facebookra is, de nagyon rosszul sejtjük. Nincs már különösebb összeköttetés a két applikáció között, így akár a telefonszámunkkal is bejelentkezhetünk.

Némítás

Ugye nektek is ismerős az a szitu, amikor bejelöl titeket valaki Facebookon, ti épp jókedvetekben vagytok, ezért visszajelöltök. Mi következik ezután? Kőkemény zaklatás. A nap 24 órájában zaklatni kezd titeket, ami, valljuk be, idegtépő. Ekkor jön a képbe a némítás. Az illető nevére rábökve lenémíthatjuk a beszélgetést, akár a végtelenségig, így nem fogtok értesítést kapni tőle.

Navigáció

Mi sem egyszerűbb, hogy tudassátok a barátaitokkal, merre vagytok, mint ha elkülditek nekik a tartózkodási helyeteket. Ehhez nem kell mást tennetek, mint a beszélgetésben rámenni a navigáció ikonra, majd egy kattintással már tudattátok is, éppen hol tévedtetek el.

Forrás:
Harnisch Kitti

Színek, becenevek

Igen, már mi is beszámoltunk nektek a Facebook Messenger legfrissebb újításáról. Ezentúl már becenevet adhattok a barátaitoknak, átszínezhetitek a chatablakokat, és még a lájk jel helyére is beállíthattok mást. Mondjuk nevetős-sírós fejet, ha éppen azt használjátok a legtöbbet.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.