Egyéb kategória

Denzel Washington grimasza felrobbantotta a mémgyárat

Sok szeretettel köszöntjük a 2016-os Golden Globe legjobb mémjét, Denzel Washington grimaszolós fotóját! A legendás színész éppen Jamie Foxx poénját hallgatta, mikor furcsa arcot vágott. A fotót persze hamar felkapta az internet, rengetegen megosztották.
vous - 2016.01.11.
Denzel Washington grimasza felrobbantotta a mémgyárat

Jamie Foxx éppen bejelenteni készült, hogy ki kapja a legjobb filmzenéért járó díjat, mikor ellőtt egy – Denzel Washington arcából ítélve – nem túl jó poént. A Washingtonról készült vicces képet azóta rengetegen mémesítették, mutatjuk a kedvenceinket!

„Mikor találkoztatok a múlt héten, és azt mondta, kéne neki 200 dollár a lakbérre”

„Mikor egy klubban vagytok, és a barátaid a te kártyáddal akarnak fizetni”

„A válaszom az összes ‘hiányzol’ üzenetre”

„Mikor rájössz, hogy holnap hétfő”

Mi alig várjuk a további hasonlóan vicces posztokat, de addig is ide kattintva megnézhetitek az eddigi gyöngyszemeket! Ha pedig még mindig nem elég a Golden Globe-ból, akkor ITT megnézhetitek a gála legemlékezetesebb ruháit, ITT pedig az első Golden Globe-díjas magyar filmről olvashattok.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.