Egyéb kategória

Sokkoltak a modellek Alexander McQueen divatbemutatóján

Minden divatbemutatón látunk olyan ruhákat vagy szetteket, amik az egész világon nagy visszhangot keltenek. Alexander McQueen divatbemutatóján viszont valami nagyon új dolgot láthattunk.
vous - 2016.01.11.
Sokkoltak a modellek Alexander McQueen divatbemutatóján

Nem szokásom divatbemutatókat nézni, mivel elég, ha egy-két képbe beleütközöm a neten, és máris levonom a következtetést, hogy ezeket a cuccokat senki nem venné fel. Viszont az Alexander McQueen divatház 2016-os divatbemutatóján még az eddigieknél is jobban meglepődtem.

A híres divatház Sarah Burton vezetésével meglehetősen merész projektbe vágott bele, és valami egészen újat akart alkotni. Hát ez sikerült is, hiszen a kifutón végigszáguldó modellek arcát egy nagy biztosítótűvel szúrták át, majd egy lánccal rögzítették a fülükhöz. Több modellnek is volt orrpiercingje, ami, valljuk be, nem túl szokványos egy divatbemutatón. A férfiruhák nagy részét szinte lehetetlen felvenni utcára, éppen ezért helyezték a hangsúlyt az ékszerekre. Merésznek merész, de nem biztos, hogy sok embernek fog tetszeni. Nekem biztos nem.

Forrás:
Instagram/worldmcqueen

Forrás:
Instagram/worldmcqueen

Forrás:
Instagram/worldmcqueen

A divatbemutatóról készült többi képet pedig megnézhetitek itt.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!