Egyéb kategória

Katalin hercegné 34 arca – Fotók, amiket újra és újra látnunk kell

Sokszor elgondolkodtam már azon, miért rajongunk ennyire Katalin hercegnéért. Fogtam a laptopom, beírtam a nevét a keresőbe, és elkezdtem nézegetni a találatokat. Először az tűnt fel, hogy mindig mosolyog, grimaszol, és hasonló. Végtelenül őszintének tűnik. Aztán láttam röplabdázni és babahordót cipelni. Hol kisestélyiben, hol farmerban és csíkos pólóban – és arra lettem figyelmes, hogy már az első oldal alján járok.
vous - 2016.01.09.
Katalin hercegné 34 arca – Fotók, amiket újra és újra látnunk kell

Aztán rákattintottam egy Wikipédia-linkre.

Megtudtam, hol nőtt fel, hova járt iskolába, és még azt is megtaláltam, hogyan ismerkedett meg a hercegével. Itt jöttem rá, hogy Katalin a „szomszéd lány”. Gondoljatok bele. Nem született ezüstkanállal a szájában. Egy egyszerű, hétköznapi lány volt, amíg meg nem találta a hercegét. És itt kezdődött a kálvária.

Katalin sem született tökéletesnek, de mégis mindent megtesz, hogy megfeleljen az elvárásoknak. Emlékeztek még, milyen nehezen boldogult az elején? Folyton elrontott valamit, és leszúrták érte. Neki borzalmas anyós helyett egy szigorú nagymama jutott.

Ismeritek azt a Facebook-posztot, ami hangulatjelekkel mutatja be a férfi és a nő egy napját?

A pasiknál van sok nevetős és egy fáradt a nap végén. A csajoknál viszont más a helyzet. Nem akarok túlozni, de szerintem az összes létező hangulatjelet felsorolták. És ha belegondoltok, tényleg.

Reggel mosolyogva ébredünk, amikor kimászunk az ágyból, már fázunk, zuhanyzás közben vidámság van, öltözködés közben bosszankodunk (mert természetesen nincs mit felvenni…), utána jön az ijedség, mert késésben vagyunk. Ha jól számolom, ez 5 hangulat, 5 emoji, és még el sem indultunk otthonról. Ez nekünk nem ciki, mert nem figyeli az egész világ árgus szemekkel minden mozdulatunkat, Katalinéit viszont igen.

Amint kilép otthonról, paparazzók veszik körül, és mindent lefotóznak. Ahogy a Google-képek között lapozgatok, úgy érzem, Katalin egész élete ott van előttem képekben.

Elhoztam nektek Katalin életének 34 pillanatát, ezzel kívánva neki BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!

Egy hercegnének mindig mosolyognia kell?

Nagyon úgy tűnik, hogy igen. Nézzétek, mennyi mosolygós kép van Katalinról!

Forrás:
AFP/Europress Fotóügynökség

Egy grimasz mindenkinek jár

A legemlékezetesebb Katalin-grimasz Amerikában esett meg. Kiderült, hogy az akkor várandós hercegnének nem minden tetszett a tengerentúlon.

Forrás:
AFP/Europress Fotóügynökség

Egy hercegnének is lehet néha rossz napja

Nem lehet mindig mosolyogni, egyszerűen fizikai képtelenség. Kalatinnal is előfordult, hogy időnként egy-egy borongós pillanatában kapták lencsevégre.

Forrás:
AFP/Europress Fotóügynökség

Ilyen a szerelem hercegi pár módra

Ez szerelem, nincs rajta mit tagadni. Hatalmas az összhang Katalin hercegné és Vilmos herceg között – persze náluk is vannak viták, mint minden normális házasságban.

Forrás:
AFP/Europress Fotóügynökség

Anya csak egy van

Mind imádjuk az anyukánkat, és valahol a lelkünk mélyén reménykedünk, hogy egy szép napon mi is anyukák lehetünk. Nézzétek, milyen édesek a kicsik Katalinnal!

Forrás:
AFP/Europress Fotóügynökség

Így még sosem láttuk Katalint!

Találtam néhány olyan képet, amit még sosem láttam a hercegnéről. Szerintem egy kicsit más arcát mutatja ezeken a képeken, nézzétek csak!

Forrás:
AFP/Europress Fotóügynökség
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

Ünnepi dekorációk a gyerekszobába
Otthon
Ünnepi dekorációk a gyerekszobába
vous - 2022.11.16.
A felnőtteknél talán csak a gyerkőcök várják jobban az ünnepi időszakot. Ilyenkor tehát nemcsak a nappalit és a konyhát érdemes karácsonyi díszbe öltöztetni, hiszen az ő szobájukban is nyugodtan helyezzünk el dekorációkat. Az advent kezdetétől tehát már bátran tehetsz be nekik színes díszeket, készíthettek közösen az ablakra valami apróságot, így már idejében elkezdődik és tovább is tart az ünnepi hangulat.