Egyéb kategória

Mondjatok igent a téli esküvőre! – Interjú a The Bride csapatával

A téli esküvő nemcsak ritka, de különleges is. Épp ezért (is) éri meg merésznek lenni és bevállalni, hogy egy napsütéses nyári nap helyett a téli zimankót válasszuk. Egy gyönyörű téli divatanyagra bukkantunk, ami bebizonyítja, miért nem szabad elriadni a fagyos esküvőtől sem! Bogival és Angival, a The Bride két tagjával beszélgettem.
vous - 2016.01.04.
Mondjatok igent a téli esküvőre! – Interjú a The Bride csapatával

Mi inspirált a téli editorial elkészítése során?

A téli hangulat ihletett. Szerettük volna megmutatni, télen milyen lehetőségei vannak egy arának, ruhában, kiegészítőben, sminkben és helyszínben. Mindezt divatanyagként megvalósítani, úgy, hogy a saját stílusunkat tükrözze.

Forrás:
The Bride

Miért pont ezeket a tervezőket választottátok?

Mindenképp szerettem volna megmutatni, hogy a külföldi trendek megtalálhatók Magyarországon is, és ehhez magyar tervezők ruháit szerettem volna használni. Valójában ez az alapkoncepciónk.

Mindkét tervező munkáját nagyon szeretem – Daalarna, Sármán Nóra –, különlegesek, egyediek és kreatívak, így az ő ruháikat találtam a legmegfelelőbbnek. Az ékszereket, kiegészítőket pedig szintén az ötlethez és a ruhához választottam. Naiica kérésemre készítette el a kristályos fejdíszt. Edit Peng sujtásos ékszerei szintén nagyon különlegesek számomra, ahogy eVe by Éva Reményi letisztult ékszerei is közel állnak a szívemhez.

eVe

Az eVe by Éva Reményi ékszereket a kifinomultság és a különlegesség jellemzi, amiket legutoljára a Marie Claire Fashion Days kifutóján láthattunk viszont. Ha kíváncsiak vagytok a gyönyörű kollekciókra és a tervezővel készített korábbi interjúnkra, ide kattintva mindent megtaláltok.

Forrás:
The Bride

Milyen koncepciót követtetek a fotózás során?

Már az első anyagunk összeállításakor is – így most is – egy olyan fotóst választottunk ki, aki ebben a témában olyan képi világot tud teremteni, amilyennek mi képzeljük el a menyasszonyi fotózást. Kifejezett kérésünk volt, hogy ne hagyományos menyasszonyi, esküvői fotókat készítsen.

Mennyire tekinthetünk trendelőrejelzőként erre az anyagra? Tükrözi a 2016-os várható divatot?

Mivel másik fő elképzelésünk, hogy mindig olyan anyagot készítsünk, ami már picit előre is mutat a várható irányzatok felé, így mindenképp elmondhatjuk, hogy a 2016-os trendek megtalálhatóak a sorozatban. Ilyen például a magasan felsliccelt szoknya, a mély dekoltázs, a csipkeszoknya, a hagyományostól eltérően rózsaszínes színezetű ruha, a natúrabb smink, a hajban megjelenő dísz és még sorolhatnánk.

Forrás:
The Bride

Milyen tippeket adnátok azoknak, akik téli esküvőre készülnek?

Legyenek merészek! Ne engedjék, hogy gátat szabjon a ruhaválasztásukban a hideg!

Ha pedig teljesen elbizonytalanodtak, akkor merjenek segítséget kérni szakemberektől! Akár tőlünk is! 😉

Forrás:
The Bride
Ajánlott cikkek