Egyéb kategória

5 stílustipp plus-size csajoknak, amivel felfedezhetik önmagukat

Egyre többet hallani mostanában világmárkák kampányaiba, újságok címlapjára kerülő plus-size modellekről, akik szépségükkel és természetességükkel a valódi nőideált testesítik meg. Unalmasak a csontsovány lányok, végre előtérbe kerülnek az igazi nők!
vous - 2015.12.24.
5 stílustipp plus-size csajoknak, amivel felfedezhetik önmagukat

Mutattunk már nektek címlapra került plus-size modellt. Azt is láttátok, hogy a Louboutin legújabb kampányának arca is duci lány lett. Azt is tudjuk, miért irigylésre méltóak a plus-size csajok. Mármint azon kívül, hogy ők előbb fogadják el magukat úgy, ahogy vannak, mint a társadalom által megalkotott ideális alakkal rendelkező lányok.

Már nekem is feltűnt, hogy mindig a vékony nők kapnak stílustanácsokat, hiszen nekik sokkal könnyebb, na meg egyszerűbb is tippeket adni. Plus-size csajok, figyeljetek! Ha az ünnepekre ti is csinosan szeretnétek felöltözni, tudnotok kell, ebben semmi nem akadályoz meg titeket! Itt a top 5 stílustipp plus-size csajoknak, amiket ha betartotok, durván csinosak lehettek idén is!

1. Felejtsétek el a szabályokat!

A vízszintes csíkok szélesítenek, a fehér nadrág olyan kevés nőnek áll jól, hogy felesleges lenne gyártani is. Ugyan, kérlek! Viseljetek bátran azt, amit akartok, ha jól érzitek magatokat benne, az egész megjelenésetek sugározni fog! Kit érdekelnek a szabályok…?

2. Válasszatok egy divatikont!


Ha még plus-size is, az csak jobb! Itt mutattunk már nektek 9 modellt, akiket érdemes lehet követnetek. Inspirálódjatok más modellektől, hogy megtaláljátok a saját stílusotokat! 


3. Nézzetek személyes blogokat!


Oké, a modellek ki vannak sminkelve, nekik való ruha van rajtuk. Épp ezért olvassatok személyes blogokat, amiket plus-size csajok szerkesztenek. Egyből valósabb az egész, akiktől tanulhattok is! Ha blogot nem találtok, az Instagram tele van ilyen profilokkal.

4. Próbáljatok fel MINDENT


Attól, mert a fogason nem tetszik egy ruha kinézete még lehet, hogy rajtatok igenis jól áll! Sőt, mielőtt elvetnétek minden darabot, mondván ehhez nektek “nincs jó alakotok”, próbáljátok fel! Lehet, hogy meglepődtök majd, mennyire jól áll majd a ruha.

5. Dokumentáljátok a stílusotokat


Ha már komoly erőfeszítéseket tettetek, hogy jól nézzetek ki, és izgatottan várjátok, hogy felvehessétek valamelyik újonnan beszerzett ruhátokat, akkor bizony meg kell őrizni az emlékeket, amiket ezek a darabok okoztak bennetek! Készítsetek képeket magatokról, és később ha visszanézitek őket, egyből fel fog tűnni, ha valami nem állt jól rajtatok.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.