Egyéb kategória

Akkor nőttetek fel igazán, ha ezzel a 6 gondolattal egyetértetek

A felnőtté válás elég hosszú folyamat és embere válogatja, hogy kinél miként zajlik le. A fiúknál és a lányoknál is teljesen máshogy működik, de ha a következő tanulságokkal egyet tudtok érteni, akkor az egyet jelent azzal, hogy felnőttetek.
vous - 2015.12.23.
Akkor nőttetek fel igazán, ha ezzel a 6 gondolattal egyetértetek

Legyünk akárhány évesek, már rengeteg dolgot megtapasztaltunk és még fogunk is, hiszen erről szól az élet. Tapasztalatok, élmények gyűjtése, amiket ezután bölcsesség formájában adhatunk tovább a szeretteinknek, megkímélve őket a csalódásoktól. Ha a következő tanulságokkal ti is egyetértetek, akkor teljesen biztos, hogy felnőttetek – írja a Huffington Post.

Az élet kemény, fel a sisakkal!

A kapcsolatok nem tartanak örökké, az emberek sokszor megbántanak és nem kaphatjátok meg mindig azt, amit akartok. Mindenki életében elérkezik egyszer az a pont, amikor esernyő nélkül kell kinn állnia az esőben. El kell fogadni, hogy az élet nem könnyű, de mindnyájan erőt meríthetünk abból, hogy ami nem öl meg, az megerősít. A nehéz időszakok az életünkben mind arra sarkallnak, hogy a legapróbb örömöket is értékeljük az életünkben.

Forrás:
giphy.com

Ha valamit elrontottatok, az a ti felelősségetek

Nem vagytok gyerekek, nem fognak elfenekelni titeket, ha éppen rosszat csináltatok. Bármilyen hibát követtek el, csakis a ti felelősségetek, hogy helyrehozzátok. Be kell ismernetek és el kell fogadnotok, hogy bármit tesztek az életben, annak következményei vannak és lesznek is.

Más kompromisszumot kötni és megváltozni

Hatalmas szakadék van aközött, hogy tudunk kompromisszumot kötni másokkal vagy megváltoztatni önmagunkat. Semmi sem olyan fontos, mint megőrizni azt, akik legbelül vagytok. Ne változzatok meg másokért, nem fogjátok jól érezni magatok a bőrötökben. Inkább utáljanak titeket azért, akik vagytok, mint szeressenek azért, akik nem vagytok.

A siker mindenkinek mást jelent

Csakis ti tudjátok eldönteni, hogy a siker számotokra micsoda, hiszen mindenkinek mást jelenthet. Egyik nap az számít sikernek, hogy ki tudtatok kelni az ágyból, míg a másik nap az, hogy kipróbáltátok az ejtőernyőzést. A döntés a ti kezetekben van, nektek mi számít sikernek.

Forrás:
giphy.com

Nem mindig találkoztok a megfelelő emberrel

Rengeteg ember lép be az életünkbe és távozik is onnan, de sajnos szembesülnünk kell azzal, hogy nem csak jó emberek élnek a világon. Hátba szúrnak, összetörnek lelkileg, bántanak és elhitetik veletek, hogy bennük megbízhattok, de sajnos ez nem így van. Igen, rengeteg ilyen ember van. Talán már nem is hisztek annyira senkinek, hogy bármi bizalmasat eláruljatok nekik.

Ezt a gondolkozásmódot azonban felejtsétek el! A sok megbízhatatlan ember mellett csodás lényekkel is találkozhattok az életetekben. Ha olyan szerencsések vagytok, hogy már találtatok is ilyen barátokat, esetleg partnert, akkor ne engedjétek őket el.

Néha magatokat kell előtérbe helyezni

Ha valaki magára gondol, akkor azt manapság gyakran összekeverik az önzőséggel. Pedig ez egyáltalán nem így van, természetes, ha néha a saját igényeinket és szükségleteinket helyezzük előtérbe másokéval szemben. A legfontosabb inkább az, hogy mikor és milyen helyzetben engedhetjük meg magunknak ezt a “luxust”.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.