Egyéb kategória

Inspirálódjatok a Gossip Girl és a Scream Queens stílusikonjaitól!

Ahányszor leülök sorozatot nézni, irigykedve nézem a képernyőt, hogy nekem miért nincs ilyen vagy olyan ruhám. Mert az egyik tökéletes lenne a következő buliba, meg az a cipő is pont menne ahhoz a felsőhöz, amit nemrég vettem. Ezen felbuzdulva pedig (és kétségbeesésemben, hogy nem tudom, mit vegyek fel karácsonykor) mutatok nektek egy kis inspirációt.
vous - 2015.12.20.
Inspirálódjatok a Gossip Girl és a Scream Queens stílusikonjaitól!

A céges karácsony már tuti megvolt, de az igazi ünnep még hátravan! Ha nem tudjátok, mit vegyetek fel idén karácsonykor, vagy a szilveszteri bulioutfitetek is hiányos, akkor segítünk egy kicsit.

Imádjuk a Gossip Girlt, és az idén indult Scream Queenst. Nemcsak azért, mert szuper sorozat mindkettő, hanem olyan stílusikonok játsszák a főszereplőket, mint Blake Lively vagy Emma Roberts. A GG-ben Blair Waldorfot alakító Leighton Meester volt maga a stílus. Éppen ezért hoztam most el nektek a két sorozatból olyan ruhákat, amik titeket is tuti inspirálni fognak!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
Otthon
Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
vous - 2023.05.22.
Vettél egy porszívót és szeretnéd a maximumot kihozni belőle? Ezesetben lehet, hogy szükséges lesz pár kiegészítőre, amit a csomagolás nem tartalmazott. Az alábbiakban felsorolunk néhány fontos porszívó tartozékot, amelyek segítenek a hatékony és alapos takarításban: