Egyéb kategória

6 idézet a szupervicces Amy Schumertől, amit kívülről kell tudnotok

Az idézetekből sosem tudunk kifogyni, most egy olyan sztár gondolatait hoztam el nektek, akit sokan talán nem is ismertek. Pedig már itt lenne az ideje!
vous - 2016.01.02.
6 idézet a szupervicces Amy Schumertől, amit kívülről kell tudnotok

Az említett sztár egy hölgy, Amy Schumer, aki idén került be igazán a köztudatba. Gondoljunk csak vissza a nyáron megjelent Kész katasztrófa! című filmre, amiben ő játszotta a főszerepet, és a film után mindenki könnyes szemmel távozott a moziból. Természetesen a nevetéstől; ha még nem láttátok, akkor erősen ajánlom! Azt viszont talán nem sokan tudják róla, hogy nemcsak a filmekben ilyen vicces karakter, hanem humorista is.

Néhány héttel ezelőtt éppen az egyik stand-upos szereplését néztem végig a YouTube-on, és meg kell hagyni, nem csalódtam. Vicces és éppen eléggé szarkasztikus a humora ahhoz, hogy mindenkinek elnyerje a tetszését. Hoztam is nektek hat idézetet, amit mind tőle hallhattunk, és egy kicsit tényleg mindnyájunkat ráébreszt a valóságra, amit eddig még saját magunknak sem mertünk bevallani.

Egy nő vagyok gondolatokkal, kérdésekkel és sok mondanivalóval. Ha azt mondom, szép vagyok, ha azt mondom, erős vagyok, akkor senki más nem befolyásolhatja az életemet – csak én magam.

Forrás:
giphy.com

Beszélni fogok és megosztom a véleményem, szeretkezek és szeretek, de soha nem fogok bocsánatot kérni azoktól az emberektől, akik emiatt neheztelnek rám. Mert bennük sosem volt annyi, hogy ugyanezt megtegyék.

Forrás:
giphy.com

Nagyon jól érzem magam a bőrömben. Amikor valaki azzal viccelődik, hogy kicsit testesebb vagyok, az egyszerűen megőrjít. Nincs igaza, pontosan ott tartok az életemben, ahol lennem kell. A testemmel együtt.

Forrás:
giphy.com

Nem, nem fogok bocsánatot kérni azért, aki vagyok, és szeretni fogom magam a saját bőrömben. Nem fogok törekedni arra, hogy megváltozzak, és olyan legyek, amilyen nem vagyok.

Forrás:
giphy.com

A szép megjelenés még nem elegendő ahhoz, hogy elég önbizalmat nyerj.

Forrás:
giphy.com

Azokért a pillanatokért érdemes élni az életben, amikor a dolgok a legrosszabbra fordulnak, de te mégis tudsz nevetni.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.