Egyéb kategória

Tényleg csak engem hagy hidegen a Star Wars-őrület?

Jedi. Yoda. Darth Vader. Ez utóbbit meg kellett néznem Google-ban, hogy kell írni. Ez van. Tudom, pénteken mutatják be a legújabb filmet, hogy ne tudnám, komolyan, nagyobb a hacacáré körülötte, mint a karácsony körül. Pedig engem totálisan hidegen hagy az egész Star Wars-őrület, kövezzetek meg érte.
vous - 2015.12.17.
Tényleg csak engem hagy hidegen a Star Wars-őrület?

Mivel nem hallok, eleve le vagyok maradva a filmekkel, nem feltétlen láttam minden kötelező filmklasszikust, gyerekkoromban még nem feliratozták a filmeket, később se nagyon. Egyetemen kezdtem behozni a lemaradásomat. Mikor a párommal összejöttünk, elképedt, mennyire nem vagyok képben. Ha szóba került egy film, és értetlenül néztem rá, azt aznap este megnéztük. Nos, így történt ez a Csillagok háborújával is.

A legtöbb filmre vevő voltam, örültem, hogy bepótoltam, tudok róla, de a Star Wars… hát a Star Wars hidegen hagyott. Oké, annyi megmaradt gyerekkoromból, hogy Anakin szlalomozik az űrizével a versenyen, és tök cuki volt. De rájönni, hogy ebből van öö… nem is tudom, sokkal több rész, és azt az emberek imádják, az furcsa.

Egyszer voltam egy tetoválószalonban, és az egyik srác őrült fan volt, az egész szalonban R2D2 meg mindenféle űrcucc lógott a filmből. Tök jó neki. De engem ne nézzenek már lököttnek azért, mert hidegen hagy. Egy csomó mást tudok felajánlani a Star Wars-őrület helyett, amiért ugyanolyan, ha nem nagyobb tűzzel lehet égni.

Pöttyös-csíkos könyv őrület

Összegyűjtöttük már, hogy melyik könyveket imádtuk: indiánosat, pöttyöset, csíkosat. Mert. Ezekből. Nem. Elég. Lehet, a tiétek is köztük van?

Csak a csoki!

Forrás:
facebook/pöttyös csíkos önyvek

Nem kell megmagyaráznom, UGYE?! Kitti, újságíró kollégánk is rosszul viselte az a pár napot, amit csoki nélkül kellett töltenie…

Gyűjteni bármit: bögrét, ruhát, szalvétát

Forrás:
heartsnmagic/tumblr

A VOUS-lányok már elmesélték, mit gyűjtöttek gyerekkorukban, emlékeztek?

Sportolás

Forrás:
bumblebookbees/tumblr

Mert még egészséges is! Takács Nóra el is mesélte nektek, miért lett IRONGIRL!

Shoppingolás

Forrás:
runaddicts/tumblr

Mert egy új göncöt venni mindig jó buli!

Forrás:
let-the-wind-lead-you/tumblr

Ti minek a fanjai vagytok?

Ajánlott cikkek