Egyéb kategória

A legrosszabb indokok szakításra, ha nem tudtok dönteni!

Egy párkapcsolat sosem egyszerű, de ha jól csináljuk, akkor a legjobb része lehet az életünknek. Azokat a jelzéseket is nehéz meglátni, amik azt sugallják, jobb lenne véget vetni a kapcsolatnak.
vous - 2015.12.20.
A legrosszabb indokok szakításra, ha nem tudtok dönteni!

Ezzel persze semmi újat nem mondtam, de biztos ti is belefutottatok már olyan szakítási indokokba, amiket csak a filmekben hall az ember, annyira abszurdak. Ezek leginkább csak kifogások. De van, amikor mi magunk gondoljuk úgy, hogy pontot kellene tenni a kapcsolat végére. Mert nem vagyunk boldogok, mert túl különbözőek vagyunk, stb. Összegyűjtöttem pár olyan indokot, ami talán nem is igazi ok az elválásra, pusztán csak változásra lenne szükség a kapcsolatban. Szóval, ha ezeket érzitek, gondoljátok át még egyszer a szakítást.

Idő

A dolgozó embereknek sosincs annyi ideje a párkapcsolatra, amennyit az igényelne. Ez az élet rendje. Az, hogy nincs elég időtök egymásra, csupán egy ürügy. Hallottátok már azt a mondást, hogy:

az embernek arra van ideje, amire időt szeretne szánni?

Ez teljes mértékben igaz is. Ha szeretnétek megmenteni a kapcsolatotokat, akkor szánjatok rá időt!

Forrás:
GIPHY

Idegesít a másik

Ha hosszú ideje együtt vagytok valakivel, netán együtt is éltek, bizony minden intim dolgát ismeritek a másiknak, és ezek nem mindig szépek. Ismeritek a nyűgjeit, hisztijeit. Ha valakivel azért akartok szakítani, mert idegesítőek a szokásai, gondoljatok arra, hogy egy másik embernek szintén lesznek nyűgjei, nem is beszélve arról, hogy nektek is megvannak a saját háklijaitok.

Nem vagytok mindig boldogok

Minden kapcsolatban eljön az a pillanat, amikor felmerül a szakítás gondolata. Mert összevesztetek, és nehezen megy a kibékülés, vagy mert nem vagytok boldogok. Ne feledjétek, a saját boldogságotokról csakis ti dönthettek, ennek semmi köze a partneretekhez, maximum megkönnyítheti a boldogság elérését. Ha nem vagytok boldogok, legelőször magatokban keressétek a hibát, ne a kedvesetekben.

Forrás:
GIPHY

Valaki megtetszik nektek vagy a kedveseteknek

Attól, hogy jártok, nem ti lesztek az utolsó két ember a földön. Más szép emberek mindig lesznek körülöttetek. Megcsodálni őket és egészséges távolságból elismerni a „tehetségüket” még nem megcsalás. Ettől nem fog kevésbé kívánni és szeretni. Ennek semmi köze az érzésekhez.

Forrás:
GIPHY
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.