Egyéb kategória

Divattippek, hogy térdig érő hóban se fagyjon le a lábatok

A téli hónapok eljövetelét legelőször a lábujjainkon érezzük meg. Ez az a testrészünk, ami legelőször elkezd fázni. Nincs annál rosszabb, mint amikor rajtunk van a nagykabát, sapka, sál és kesztyű, de a lábujjaink még mindig fáznak. Most olyan tippeket hoztunk nektek, amik divatosak és meg is óvnak titeket a hidegtől.
vous - 2015.12.14.
Divattippek, hogy térdig érő hóban se fagyjon le a lábatok

Szerencsére számos módja van annak, hogy kiolvasszuk a lábujjainkat. A kulcs ahhoz, hogy melegen tartsuk őket, a megfelelő zokni. Ha leesik a hó, a kis testrészeink nagyon hálásak lesznek a megfelelő vastagságú és hosszúságú zoknikért. Ezen kívül meg kell találni a kellően meleg és vízálló téli cipőt, amit akármekkora hóban felvehettek.

De vegyük sorra, mi kell még ahhoz, hogy télen is melegen tudjuk a lábujjainkat!

Pamutzokni

Mint már említettem a megfelelő vastagságú és hosszúságú zokni elengedhetetlen. Ezenkívül fontos, hogy pamutot válasszatok, hogy melegen tartsa a lábujjakat.

Szárítás

Ha térdig érő hóban jártatok, otthon érdemes a fűtőtest elé rakni a cipőt vagy a csizmát, hogy jól kiszáradjon.

Lábujjmelegítő

Ha extramelegen szeretnétek tartani a lábfejeteket, húzzatok egy lábujjmelegítőt a zoknira. Ezzel azért vigyázzatok, nehogy a vastagsága miatt túl szorosan legyen a lábatok a cipőben, hiszen akkor nem tudnak mozogni és még jobban fognak fázni.

Szupertrendi hótaposók

Szerencsére az idei tél egyik legnagyobb slágerei a hótaposók és a nagy bakancsok. Divatosak és melegen tartják a lábunkat.