Egyéb kategória

Íme a két legklasszabb tipp narancspucolásra

Azért is szeretem a karácsonyi ünnepeket, mert ilyenkor óhatatlanul is tele lesz a lakás naranccsal, mandarinnal, és nem tudok ellenállni ennek a finom déligyümölcsöknek. Az illata ráadásul pont elég ahhoz, hogy még egy vonatfülkébe is elhozza a karácsony illatát, és elűzze a hideget. A pucolása? Az már más téma.
vous - 2015.12.12.
Íme a két legklasszabb tipp narancspucolásra

Utáljátok. Meg is értem, némelyiknek olyan vastag a héja, hogy köröm híján alig bírjátok lefejteni róla, ha pedig jó erős a körmötök, a végére besárgul, oda a gyönyörű ünnepi manikűr! Persze, szeletekre vágva is hatékony, meg lehet enni úgy is, mégis ellennénk a jó öreg narancshéj-vigyor nélkül. Én még így is képes vagyok lecsepegtetni magam.

A jó hír, hogy van szuperhatékony és gyors módszer a narancs felvágására, ha így nyúltok ezek után a narancshoz, igazi sztárséfnek fogjátok érezni magatokat! Rögtön kétféle módszert is hoztam nektek! Az egyikhez késre lesz szükségetek, és pici narancshernyóra bontva tudjátok pillanatok alatt kicsalni a bundájából a finom húst, a másiknál pedig kanállal kell pucolni, így a körmötök sem sárgul be!

Ti hogyan pucoltok narancsot?

Ajánlott cikkek