Egyéb kategória

Minden idők 10 legdivatosabb sorozata, amiből sokat tanultunk

Tudom, hogy ti is annyira rajongtok a sorozatokért, mint mi, így bátorkodtam összegyűjteni azokat, amikben csak úgy ámultunk a ruháktól. Szinte alig tudtam választani, így a listát természetesen még rengeteg sorozattal lehetne bővíteni.
vous - 2015.12.11.
Minden idők 10 legdivatosabb sorozata, amiből sokat tanultunk

1. Szex és New York

Ugyan ki ne ismerné Carrie Bradshaw-t, a menő New York-i újságírót, akinek az égvilágon mindene megvan. Ha kívánhatnék egyet, akkor az biztosan az lenne, hogy olyan életem legyen, mint neki. A gardróbjáról és a több száz cipőjéről meg ne is beszéljünk!

Forrás:
Instagram/sex_and_the_city_official

2. A pletykafészek

Adott egy elegáns magániskola, és ahogy minden suliban, itt is akadnak népszerű diákok. Serena kétségkívül a legmenőbb mind közül. Legjobb barátnője nem más, mint Blair; szinte mindenki megirigyli a barátságukat, ahogy mi is. Na meg a hajukat, ruháikat, és még sorolhatnám.

Forrás:
Instagram/gossipgirll

3. Downton Abbey

Katalin hercegné és az egész brit uralkodóház kedvenc sorozata, antik bútorok és ruhák mindenhol. Kell még magyaráznom? Ennyi pontosan elég ahhoz, hogy le se tudjuk venni a szemünket a csodálatos ruhakölteményekről.

Forrás:
Instagram/downton_abbey_

4. Beverly Hills 90210

Nem, most nem a felújított változatról beszélek, hanem az eredeti tiniverzióról. Kötelező megnéznetek, ha imádjátok a ’90-es évek ruháit, hiszen itt minden olyan trendet láthattok, ami abban az időben közkedveltnek számított.

Forrás:
Instagram/beverlyhills90210_fanpage

5. Trónok harca

Talán fura lehet, hogy a Trónok harca is felkerült a listára, mivel meglehetősen szokatlan jelmezekbe bújtatják a főszereplőket, de valljuk be, szívesen felpróbálnánk Daenerys Targaryen bármelyik szerelését.

Forrás:
Instagram/gameofthronesscenes

6. A narancsvidék

Már a sorozat első évadában megtapasztalhattuk, hogy milyen lehet tiniként élni a napos Laguna Beachen. Láthattunk aranyos nyári ruhákat és kissé bohókás stílusokat is, amiket megszerettünk a hatalmas tengerparttal és a szereplőkkel együtt is.

Forrás:
Instagram/theoc.official

7. Betty, a csúnya lány

Igen, tudom, hogy a sorozat címe és ennek a cikknek a témája szöges ellentétben áll egymással, legalábbis így gondolnánk elsőre. De ennél élethűbben nem is lehetne bemutatni, milyen érzés egy divatmagazinnál dolgozni. Betty oda nem illő szettjei, Amanda és Daniel őrült ruhái mégis viccessé teszik a sorozatot.

Forrás:
Instagram/uglybettytv

8. Dallas

Bár én már nem nagyon néztem a Dallast a tévében, de anyukámtól és a mamámtól sokszor hallottam már, hogy ők rendszeresen nézték. Ha két generáció figyelmét is lekötötte, akkor tényleg zseniális sorozat lehetett. Sőt többek szerint minden idők legjobb sorozata, nem csak a felejthetetlen ruhák miatt.

Forrás:
Instagram/mrdanielslopez

9. Hazug csajok társasága

A fiatalabb generációnak, főleg a csajoknak sokkal többet mond ez a sorozat, mint bárki másnak. Elképesztően csinosak, rafináltak, és mindnyájunkat a gonosz és népszerű lányokra emlékeztetnek a gimiben. Lehetnek bármilyen gonoszak, a ruhatárukat akkor is szeretnénk megkaparintani.

Forrás:
Instagram/pllfeed

10. Scream Queens

Szinte bűn lenne, ha nem tenném bele azt a sorozatot, ami jelenleg az egyik kedvencem. Már az sokat elárul, hogy az egyik főszereplő, Emma Roberts filmbeli neve Chanel. Gondolhatjátok, hogy nála a pénz tényleg fán terem, a legdrágább ruhákat hordja, de ugyanez a helyzet a lányszövetségének a többi tagjával is. Egyszerűen I-M-Á-D-O-M.

Forrás:
giphy.com
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon