Egyéb kategória

A nap legdurvább divathíre: mégis menő a zokni szandállal!

Bár mostanában néhány divatbemutatón láthattunk szandál-zokni párosítást, mi még mindig nem tudunk vele megbékélni. Oké, van egy-két kivételes eset, mikor szemet hunyunk felette, de azért ha a buszon meglátunk egy ilyen kombinációt, még mindig nem az jut róla eszünkbe, hogy milyen trendi.
vous - 2015.12.11.
A nap legdurvább divathíre: mégis menő a zokni szandállal!

Manapság annyi fura divattrend hódít, hogy csak kapkodjuk a fejünket. Az egyik ilyen a szandál-zokni kombó. Nem értjük! Ez mindig is fura volt, nem? De döntsétek el ti!

A Racked nemrégiben készített egy útmutatót arról, milyen szetteknél „menő” a szandál zoknival. Ilyen például a magas sarkú szandál és lábszármelegítő kombináció, valamint a vékony zokni magas sarkúval és szoknyával. Ezeket egyébként ide kattintva megnézhetitek. Én pedig összegyűjtöttem pár képet arról, hogyan hordják az emberek a hétköznapokban. Hát… nem vagyunk elragadtatva. Nektek bejön?

When you’re not totally sure what you’re wearing but you’re sort of into it? #imean #sandalsocks #onathursday

Morgan Murray (@_morganza_) által közzétett fénykép,

És amit abszolút nem értünk:

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!