Egyéb kategória

Ez a testrész fog hódítani 2016 tavaszától

Ha kicsit visszagondoltok, az elmúlt években Alexander Wangtől Karl Lagerfeld kollekcióin át nagyjából minden divatbemutatón megjelentek a crop topok. Tudjátok, azok, amikből kint van a lányok dereka és köldöke. Ám most a hasat egy másik testrész taszítja le a trónról.
vous - 2015.12.09.
Ez a testrész fog hódítani 2016 tavaszától

Bár nagyon úgy tűnik, a hasvillantós felsők továbbra sem tűnnek el a süllyesztőben, jövőre is trendik lesznek, most jön valami új, amikkel tavasszal már sokkal divatosabbak lehettek, mint bárki! A 2016-os tavaszi kollekció szerint visszatérnek a divatba a vállat mutató felsők.

Flora Gill, az Ohne Titel tervezője szerint “a váll az egyik leggyönyörűbb, természetesen szép része a testnek”, míg társa, Alexa Adams azt mondja: “a vállvillantás az egyik legváratlanabb és legszexibb húzása a nőknek, anélkül, hogy olcsónak tűnnének“.

A hasvillantás kislányosan szexi, míg a vállmutogatás inkább nőies. Jövőre kicsit háttérbe szorul a mély dekoltázs, és az erőteljes V-kivágású felsőkkel jelentősen kevesebbet fogunk találkozni. Persze, kinek a pap, kinek a papné, mindenki azt hordja, ami neki tetszik.

Karla Welch stylist, aki olyan hírességekkel dolgozik együtt, mint Lorde és Amy Poehler véleményét a NYMAG-gel osztotta meg.

A vállvillantós felső azoknak a nőknek való igazán, akik tökéletesen magabiztosak, és képesek elfogadni egy új megvilágítását annak, mi is a szexi. Valójában a divattörténelem során a vállak mindig szexik voltak.

Íme, néhány a 2016-os “must have” darabok közül

@sheloved.id által közzétett fénykép,

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.