Egyéb kategória

Hódítsatok arany hajjal! – Ennél jobb frizurátok nem lehet idén szilveszterkor

A mesebeli Aranyhaj létezik. Sőt, ti vagytok azok, feltéve, ha elkészítitek a legújabb trendet, ami nem más, mint az aranyszínű haj.
vous - 2015.12.08.
Hódítsatok arany hajjal! – Ennél jobb frizurátok nem lehet idén szilveszterkor

A nyárutó egyik legnagyobb slágere a hajtetoválás volt. A nyárról megmaradt aranytetkók szupertrendi felhasználása volt ez. Az arany pedig idén szilveszterkor is hódít a hajon, de nem tetoválás formájában. Az aranyozott hajjal az idei buliban biztosan nagy feltűnést keltetek majd, és minden lány azt fogja kérdezgetni, hogy csináltátok.

De tényleg, hogyan?

Külföldön és már itthon is kapható erre kifejlesztett speciális hajmatrica, de ha nem akartok vadászni, akkor a tuti meg oldás a hajspray.

Nem nagy ördöngösség, tulajdonképpen ugyanúgy működik, mint a drogériákban kapható színező spray, Csak ne pinket vagy zöldet emeljetek le a polcról, hanem az aranyszínű flakont. Otthon pedig foltokban fújjátok a hajatokra. Ne aggódjatok, ha elsőre nem fog sikerülni, gyakorlást igényel, míg ilyen profi formákat tudtok a hajatokra varázsolni.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!