Egyéb kategória

30 évesen Európa-csúccsal nyert aranyat Cseh László

Megállíthatatlanok a magyar úszók az izraeli Netánjában zajló rövidpályás úszó-Európa-bajnokságon. Vasárnap délután Cseh László Európa-csúccsal nyert aranyat 200 méter pillangón. Muszáj hozzátennünk: 30 éves.
vous - 2015.12.06.
30 évesen Európa-csúccsal nyert aranyat Cseh László

Cseh László harmadik diadalát könyvelhette el az Eb-n: ezúttal rajt-cél győzelmet aratott, és 1:49.00 perccel új Európa-rekordot állított fel. A régit az orosz Nyikolaj Szkvorcov tartotta 2009 óta. Cseh pályafutása 19. rövidpályás Eb-aranyérmét nyerte.

Forrás:
AFP / Europress Fotóügynökség

Elképesztő teljesítmény! Gratulálunk!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.