Egyéb kategória

Kegyetlenül megszégyenítik a túlsúlyos embereket a londoni metróban

Azoknak az embereknek, akik nem szeretik a tömegközlekedést, most lesz még egy oka arra, hogy még jobban utálják a közösségi utazást.
vous - 2015.12.01.
Kegyetlenül megszégyenítik a túlsúlyos embereket a londoni metróban

Egy angol szervezet, a magát csak Túlsúly Utáló Kft.-nek nevező csoport furcsa módon kampányol a londoni metróban. Megszégyenítő kártyákat osztogatnak túlsúlyos utasoknak. Kara Florish is kapott egy kártyát, amit lefényképezett és feltöltött a Twitterre.

Ez nem genetika, ez falánkság!

– áll a kártyán. A szervezet utálja a kövér embereket és neheztelnek rájuk. Azt kifogásolják, hogy amíg ezek az emberek „zabálnak”, addig a világ másik pontján éheznek.

Egy másik utas, aki csak látta az esetet, így nyilatkozott:

Egy jól öltözött szakállas hippi adta át egy hölgynek ezt a kártyát. A nő meglepődött, majd sírni kezdett.

A sok felháborodott Twitter-bejegyzést követően az eset eljutott a birt közlekedésrendészethez, akik azt kérték az utasoktól, hogy tegyenek feljelentést.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!