Egyéb kategória

Tuti befektetés, ha ruháról van szó! – 5+1 variálható darab hazai tervezőktől

Ha variálható ruhát veszünk, akkor valójában egyszerre több darabbal bővítjük a gardróbunkat – tuti befektetés! Éppen ezért összeszedtük a hazai tervezők legjobb multifunkciós darabjait!

vous - 2015.11.30.
Tuti befektetés, ha ruháról van szó! – 5+1 variálható darab hazai tervezőktől

Minden stylist azt javasolja, olyan ruhákat vegyünk, amelyek egymással jól variálhatók – ezen az irányelven mutatnak túl azok a darabok, amelyek önmagukban is többféleképpen viselhetők. Egy ilyen öltözék biztos befektetés, hiszen egy összegért valóban több ruhával is bővül a gardróbunk. Összegyűjtöttünk öt variálható ruhát hazai tervezőktől plusz egy variálható táskát.

Zagabo – A és O vonalú ruha egyben

A Zagabo 2015/2016-os őszi-téli, Duality nevet viselő kollekciójából való ez a ruha, aminek különlegessége, hogy A vagy O vonalú szoknyával is hordható. “Munkahelyen még kiengedve, aztán este a buliban behúzva. Vagy neked pont fordítva?” – veti fel a kérdést a tervező, Szabó Gabi, és a további leírásból azt is megtudjuk, hogy nemcsak a ruha alja, de a kámzsás nyakrésze is tetszés szerint állítható.

Ára: 25.800 forint

Forrás:
Zagabo

Balcsi Original – kétarcú pulcsik

A Balatonból inspirálódó Balcsi Original márka a napokban mutatta be különleges 2in1 pulóverjeit. A Soós Bertalannal közösen tervezett signature pulcsik már előrendelhetők a webshopban – azoknak ajánljuk, akik imádják az egyszerű, de különleges ruhadarabokat.

Ára: 17.900 forint

Forrás:
Balcsi Original

Babyberry – szoptatóskendő plusz funkciókkal

A babaszoba-kiegészítőket kínáló babyberry márka idén ősszel új termékkel bővítette a palettáját: szoptatóskendőjük nemcsak az intim szoptatást teszi lehetővé nyilvános helyen, hanem kismamafelsőként és babakocsin napvédőként is használható. A tervezővel, Katona Eszterrel már beszélgettünk az #újratervező anyukák sorozatban. Az interjút ide kattintva olvashatjátok.

Ára: 8.990 forint

Forrás:
Babyberry

NON+ – kapucni és sál egyszerre

A tél alapdarabjai közé tartozó sálat és sapkát egyetlenegy termékbe sűrítve kínálja a NON+. A fekete és kék színben elérhető kiegészítőjük akár egyszerű körsálként, vagy a kapucnirészt fejre húzva sapkaként is funkcionál.

Ára: 11.900 forint

Forrás:
NON+

Liliputi – a terhességtől a hordozásig

A hordozóiról ismert Liliputi márka olyan multifunkciós kabátokat is kínál, amik nemcsak várandósan pocakkal, de később a baba hordozása közben is hordhatók. A praktikusan többféleképpen becipzározható betétrészt akár ki is szerelhetjük, így normál kabátként is hordhatjuk ezeket a modelleket.

Ára: 58.990 forint

Forrás:
Liliputi

Ducsai Judit – egy táska, több méret

Biztos sokan álmodoztatok már ti is egy olyan táskáról, ami attól függően változtatja a méretét, amennyi cuccot éppen magunkkal kell vinnünk. Nos, Ducsai Judit Folded táskái pont ilyenek. Ez a táska egy geometrikus rendszert követ, mely az esztétikailag is fontos irányvonalak mentén lehetővé teszi, hogy a táska mérete variálható legyen.

Ára: 25.000 forint

Forrás:
Ducsai Judit
Címkék: #ruha #szoptatás
Ajánlott cikkek