Egyéb kategória

Ennyire cuki a már féléves Sarolta hercegnő!

Cukiságból és Sarolta hercegnőből sosem elég! És ezt bizonyítják a kisasszony legújabb fotói is, amiktől aztán tényleg mosolygunk mindannyian, mint a vadalma.
vous - 2015.11.29.
Ennyire cuki a már féléves Sarolta hercegnő!

Katalin hercegné és Vilmos herceg kislányát legutoljára a keresztelőjén láthattuk, most viszont két új fotó készült a már féléves kislányról. Sarolta iszonyatosan megnőtt, és a külföldi lapok szerint tiszta Katalin!

Íme az elő karácsonyi ajándékunk, személyesen Katalintól, aki pár kép erejéig fotósnak állt, és november végén meglepte a világot kislányáról készült két szupercuki fotóval!

Forrás:
AFP / Europress Fotóügynökség

Forrás:
AFP / Europress Fotóügynökség

Szerintetek kire hasonlít a leginkább?

Ha kíváncsiak vagytok, melyek voltak Katalin leghercegnősebb ruhái, ITT megnézhetitek őket. De előtte töltsétek ki a nagy Katalin-tesztet is, hogy megtudjátok, mennyire hasonlítotok rá!

Címkék: #charlotte #fotók
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.