Egyéb kategória

Pózok, amikkel minden fényképen tökéletesek lesztek!

Nem győzzük elrejteni a közösségi oldalakon az előnytelen képeket. Ahhoz, hogy tökéletes állóképek készüljenek rólunk, nem árt tudni egy-két hasznos trükköt, ami testalkattól függetlenül bárkinek jól áll.

vous - 2021.12.14.
Pózok, amikkel minden fényképen tökéletesek lesztek!

Azt már megtanultuk, hogy mi kell a tökéletes szelfihez, de azt, hogy hogyan készüljenek rólunk előnyös állóképek még nem tárgyaltuk meg. Gondolom, mondanom sem kell, hogy milyen bosszantó egy-egy buli után reménykedve visszanézni a telefonunkban a fotókat, és rájönni, hogy egy se jó közülük. Ám most hoztunk néhány módszert, amikkel nem fogjátok magatokat kínosan érezni a bejelölt fényképeken, sőt!

Térdek

Szinte minden vörös szőnyeges eseményen az egyik alapbeállás – főleg, ha egy szép cipőre szeretnék felhívni a figyelmet –, amikor az egyik térdünket a másikhoz szorítjuk, vagy az egyik lábat előrébb helyezzük. Ezzel megnyújtjuk a lábakat, és mégsem lesz mesterkélt a hatás.

Forrás:
Rich Polk / AFP

Keresztbe tett boka

Ez is egy örök klasszikus az extra hosszú lábakért. Ha csípőre teszitek a kezeteket, igazán sikkes lesz a kép.

Forrás:
Jason Merritt /AFP

Oldalról

Ha oldalra fordultok a kamerának, behúzzátok a hasatokat, kitoljátok a cicit és a popsit, garantált a szupermodellpóz. Azért itt nem árt vigyázni, és begyakorolni a pózt, nehogy a fotón az látszódjon, mennyire erőlködtök a tökéletes képért.

Forrás:
Jason Kempin /AFP

Át a vállak felett

Ezt a pózt nem érdemes ellőni egy sima szombat esti partin, érdemes tartogatni valami nagyobb eseményre. Diplomaosztó, szalagavató, szilveszter. Álljatok háttal vagy oldalt a kamerának, majd nézzetek át a vállatok felett, bele az objektívbe. Ugye, hogy érdemes kivárni ezzel a megfelelő alkalmat?

Forrás:
Frazer Harrison / AFP
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.