Egyéb kategória

Pózok, amikkel minden fényképen tökéletesek lesztek!

Nem győzzük elrejteni a közösségi oldalakon az előnytelen képeket. Ahhoz, hogy tökéletes állóképek készüljenek rólunk, nem árt tudni egy-két hasznos trükköt, ami testalkattól függetlenül bárkinek jól áll.

vous - 2021.12.14.
Pózok, amikkel minden fényképen tökéletesek lesztek!

Azt már megtanultuk, hogy mi kell a tökéletes szelfihez, de azt, hogy hogyan készüljenek rólunk előnyös állóképek még nem tárgyaltuk meg. Gondolom, mondanom sem kell, hogy milyen bosszantó egy-egy buli után reménykedve visszanézni a telefonunkban a fotókat, és rájönni, hogy egy se jó közülük. Ám most hoztunk néhány módszert, amikkel nem fogjátok magatokat kínosan érezni a bejelölt fényképeken, sőt!

Térdek

Szinte minden vörös szőnyeges eseményen az egyik alapbeállás – főleg, ha egy szép cipőre szeretnék felhívni a figyelmet –, amikor az egyik térdünket a másikhoz szorítjuk, vagy az egyik lábat előrébb helyezzük. Ezzel megnyújtjuk a lábakat, és mégsem lesz mesterkélt a hatás.

Forrás:
Rich Polk / AFP

Keresztbe tett boka

Ez is egy örök klasszikus az extra hosszú lábakért. Ha csípőre teszitek a kezeteket, igazán sikkes lesz a kép.

Forrás:
Jason Merritt /AFP

Oldalról

Ha oldalra fordultok a kamerának, behúzzátok a hasatokat, kitoljátok a cicit és a popsit, garantált a szupermodellpóz. Azért itt nem árt vigyázni, és begyakorolni a pózt, nehogy a fotón az látszódjon, mennyire erőlködtök a tökéletes képért.

Forrás:
Jason Kempin /AFP

Át a vállak felett

Ezt a pózt nem érdemes ellőni egy sima szombat esti partin, érdemes tartogatni valami nagyobb eseményre. Diplomaosztó, szalagavató, szilveszter. Álljatok háttal vagy oldalt a kamerának, majd nézzetek át a vállatok felett, bele az objektívbe. Ugye, hogy érdemes kivárni ezzel a megfelelő alkalmat?

Forrás:
Frazer Harrison / AFP
Címkék: #divat #fénykép #póz
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.