Egyéb kategória

Pózok, amikkel minden fényképen tökéletesek lesztek!

Nem győzzük elrejteni a közösségi oldalakon az előnytelen képeket. Ahhoz, hogy tökéletes állóképek készüljenek rólunk, nem árt tudni egy-két hasznos trükköt, ami testalkattól függetlenül bárkinek jól áll.

vous - 2021.12.14.
Pózok, amikkel minden fényképen tökéletesek lesztek!

Azt már megtanultuk, hogy mi kell a tökéletes szelfihez, de azt, hogy hogyan készüljenek rólunk előnyös állóképek még nem tárgyaltuk meg. Gondolom, mondanom sem kell, hogy milyen bosszantó egy-egy buli után reménykedve visszanézni a telefonunkban a fotókat, és rájönni, hogy egy se jó közülük. Ám most hoztunk néhány módszert, amikkel nem fogjátok magatokat kínosan érezni a bejelölt fényképeken, sőt!

Térdek

Szinte minden vörös szőnyeges eseményen az egyik alapbeállás – főleg, ha egy szép cipőre szeretnék felhívni a figyelmet –, amikor az egyik térdünket a másikhoz szorítjuk, vagy az egyik lábat előrébb helyezzük. Ezzel megnyújtjuk a lábakat, és mégsem lesz mesterkélt a hatás.

Forrás:
Rich Polk / AFP

Keresztbe tett boka

Ez is egy örök klasszikus az extra hosszú lábakért. Ha csípőre teszitek a kezeteket, igazán sikkes lesz a kép.

Forrás:
Jason Merritt /AFP

Oldalról

Ha oldalra fordultok a kamerának, behúzzátok a hasatokat, kitoljátok a cicit és a popsit, garantált a szupermodellpóz. Azért itt nem árt vigyázni, és begyakorolni a pózt, nehogy a fotón az látszódjon, mennyire erőlködtök a tökéletes képért.

Forrás:
Jason Kempin /AFP

Át a vállak felett

Ezt a pózt nem érdemes ellőni egy sima szombat esti partin, érdemes tartogatni valami nagyobb eseményre. Diplomaosztó, szalagavató, szilveszter. Álljatok háttal vagy oldalt a kamerának, majd nézzetek át a vállatok felett, bele az objektívbe. Ugye, hogy érdemes kivárni ezzel a megfelelő alkalmat?

Forrás:
Frazer Harrison / AFP
Címkék: #divat #fénykép #póz
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.