Egyéb kategória

Kehely vagy betét? Ismerkedjetek meg a környezetbarát tamponnal!

A betét kontra tampon kontra intimkehely háborúja még nem ért véget, és én azt gondolom, soha nem is fog. Egy nő havi vérzése egyénenként változó, és mindenki maga dönti el, hogy melyik számára a legkényelmesebb, melyik ad nagyobb támogatást a nehéz napokon. Mindenesetre most egy új versenyzővel bővült a skála.
vous - 2015.11.28.
Kehely vagy betét? Ismerkedjetek meg a környezetbarát tamponnal!

Azt tudjuk, hogy a tamponok ellenzői leginkább a rettegett toxikus sokk szindróma miatt utálják az egyébként hasznos kis vattacsomót, de az összetétele miatt is sokan idegenkednek tőle. Nekik van jó hírünk, ugyanis már bőven van választék környezettudatos, 100%-ig természetes anyagokból készült tamponokból is. Mutatok párat!

The Honest Company: még Jessica Alba is ajánlja

Mivel ő a cég arca, minden nőnek ajánlja ezeket a pamuttamponokat, sőt, ezzel nemcsak magatokat óvjátok, hanem a környezeteteket is, hiszen a termék csomagolása is természetbarát, nem mellesleg jótékonykodtok vásárlás közben. Minden megvásárolt dobozzal hozzájárultok a textilcég dolgozóinak béréhez, ahol előállítják a tamponokat.

Conscious Period tamponok

Szintén természetes, és ezzel is jótékonykodhattok. Minden dobozzal egy hajléktalan nő intimbetét-ellátását biztosítjátok. Ez a tulipános-tamponos csokor pedig egyszerűen jópofa!

Lola tamponok

A csillogó papír ne tévesszen meg titeket, újrafelhasznált papírból készült a csomagolás, és 100% pamutból a tampon. Meg kell hagyni, ők aztán tudják, hogyan kell stílust kölcsönözni egy tamponnak!

Azért el kell ismerni, a környezettudatos tampon forgalmazása nem rossz teljesítmény, ha belegondoltok, honnan is indult a tampontörténelem. A lényeg azonban az, hogy azt válasszátok, amelyik nektek a legtökéletesebb!

Ajánlott cikkek