Egyéb kategória

Gyönyörködjetek a Gyilkos elmék színészének szexi fotóiban!

Ha eddig nem néztétek a Gyilkos elméket, akkor ezek után biztosan fogjátok. Megmutatom, kiért érdemes legalább egyszer belepillantanotok a sorozatba.
vous - 2015.11.25.
Gyönyörködjetek a Gyilkos elmék színészének szexi fotóiban!

Az amerikai–kanadai sorozatban az FBI viselkedéselemző csapata nyomoz gyilkossági ügyekben. De ami ennél is izgalmasabb, az egyik szereplő, Derek Morgan, vagyis Shamar Moore Instagram-profilja. Az már a sorozatból is kiderül, hogy egy nagyon jóképű fickó, de a közösségi oldala olyan, mintha a mennyország kapuit léptük volna át. Shamar nem egy szégyenlős pasi, több tucat félmeztelen képet tölt fel a netre, sőt tánctudását sem rejtegeti.

Egyébként a 45 éves színésznek van egy saját nőiruha-márkája, Baby Girl Gear néven, így becézi sorozatbeli munkatársát, Penelopét, innen a névválasztás.

Akkor kezdjük a mustrát!

Soha nem akartunk még ennyire felvenni egy stoppost!

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.