Egyéb kategória

Gyönyörködjetek a Gyilkos elmék színészének szexi fotóiban!

Ha eddig nem néztétek a Gyilkos elméket, akkor ezek után biztosan fogjátok. Megmutatom, kiért érdemes legalább egyszer belepillantanotok a sorozatba.
vous - 2015.11.25.
Gyönyörködjetek a Gyilkos elmék színészének szexi fotóiban!

Az amerikai–kanadai sorozatban az FBI viselkedéselemző csapata nyomoz gyilkossági ügyekben. De ami ennél is izgalmasabb, az egyik szereplő, Derek Morgan, vagyis Shamar Moore Instagram-profilja. Az már a sorozatból is kiderül, hogy egy nagyon jóképű fickó, de a közösségi oldala olyan, mintha a mennyország kapuit léptük volna át. Shamar nem egy szégyenlős pasi, több tucat félmeztelen képet tölt fel a netre, sőt tánctudását sem rejtegeti.

Egyébként a 45 éves színésznek van egy saját nőiruha-márkája, Baby Girl Gear néven, így becézi sorozatbeli munkatársát, Penelopét, innen a névválasztás.

Akkor kezdjük a mustrát!

Soha nem akartunk még ennyire felvenni egy stoppost!

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!