Egyéb kategória

„Nem hinném, hogy valaha is szeretnék az igazi Kate lenni” – Interjú Katalin hercegné első számú hasonmásával

Katalin hercegné pillanatok alatt vált egyetemista lányból Vilmos herceg feleségévé és a világ legtöbbet fotózott nőjévé. Nem volt ez másképp a hercegné hasonmásával sem. Heidi Agan élete egy szempillantás alatt megváltozott, amikor is pincérnőből Kate Middleton hivatalos hasonmásává választották. A harmincöt éves brit hasonmást gyakran látni angol magazinokban, Katalin napunk alkalmából pedig én magam is felkerestem és kifaggattam erről a különleges foglalkozásról.

vous - 2015.11.25.
„Nem hinném, hogy valaha is szeretnék az igazi Kate lenni” – Interjú Katalin hercegné első számú hasonmásával

Hogyan jöttél rá, hogy hasonlítasz Anglia legkedveltebb hercegnéjére?

Pincérnő voltam, amikor nem sokkal Katalin és Vilmos eljegyzése után a vendégek az étteremben elkezdték mondani, mennyire hasonlítok rá. A környezetem vette észre.

Szerintem te magad soha nem látod a hasonlóságot, gondolom, mert hozzá vagy szokva a saját arcodhoz.

Főállásban dolgozol Kate Middletonként vagy csinálsz emellett mást is?

Ez a főállásom jelenleg. Hihetetlenül szerencsés vagyok, amiért teljes állásban lehetek Katalin hasonmása. Ez az elfoglaltság rengeteg szabadidőt ad nekem, amit szerencsére a gyerekeimmel tölthetek.

Forrás:
Facebook/Kate Middleton Lookalike – Heidi Agan

Mi tartozik a munkakörödbe mint Katalin hercegné hasonmása?

A feladataim nagyrészt találkozókból és különböző cégekkel való kapcsolattartásból áll. De emellett TV-műsorokban, reklámokban szoktam szerepelni, valamint számtalan fotózáson és interjún veszek részt. A lista végtelen.

A legfőbb feladatom igazából, hogy egy kis humort és angolságot csempésszek az események hangulatába.

Figyelned kell a súlyodra és a külsődre, hogy mindig teljesen olyan legyél, mint ő?

Nem vagyok a legcéltudatosabb ember, ha edzésről van szó. Természetesen meg kell próbálnom tartanom a súlyomat. Igyekszem figyelni az egészséges étkezésre, de nem diétázom! Túlságosan imádom a finom ételeket. De igen, be kell ismernem, hogy néha bizony keményen kell edzenem, mert hajlamos vagyok túl sokat nassolni.

Forrás:
Facebook/Kate Middleton Lookalike – Heidi Agan

Mi a helyzet a ruhákkal? Katalin stílusa közel áll a sajátodhoz?

Nálam a komfort az első, szeretek kényelmesen öltözködni. Számomra egy csinos ruha viselése a hétköznapokban nem túl praktikus. De hozzátenném, imádok naprakész lenni Katalin öltözködésével kapcsolatban. Szeretném, ha a leghitelesebb ruhatárral rendelkeznék hasonmásként.

Van konkurenciád?

Nincs túl nagy versengés a hasonmás-iparban. Olyan ez, mint egy nagy, kissé szürreális család. Szuper érzés megismerni egy másik hasonmást és megosztani a történeteinket, élményeinket egymással.

Milyen a kapcsolatod a királyi családdal?

Habár sajnos még soha nem volt szerencsém találkozni a királyi család tagjaival, nagyon tisztelem őket. A királyi család csodálatos módon képviseli Nagy-Britanniát. Erzsébet királynő a világ minden pontján nagy tekintélynek örvend és remek figurája Angliának. Kíváncsian várom, hogy a fiatal trónörökösök hogyan viszik tovább ezt a fajta szerepet a monarchiában.

Forrás:
Facebook/Kate Middleton Lookalike – Heidi Agan

Hogyan hat a hasonlóság a magánéletedre?

Odafigyelek arra, hogy a munkámat és a magánéletemet külön tudjam választani. Amikor befejezek egy munkát, akkor befejezem a szerepemet és újra Heidi leszek.

Nem játszom meg magam és teszek úgy, mintha Katalin lennék a nap minden percében, kizárólag, amikor dolgozom.

Amióta Katalin hercegné hasonmása lettem az életem teljesen megváltozott, de csakis jó értelemben. Nagyon szerencsés és boldog vagyok, amiért ilyen nagyszerű lehetőséget kaptam és ilyen életem lehet. És hogy cserélnék-e vele?

Nem hinném, hogy valaha is szeretnék az igazi Kate lenni. Ő a legtöbbet fotózott nő a világon és minden mozdulata és rezzenése nagyító alatt van. Örülök, hogy csak a hasonmása vagyok, így sokkal kisebb a nyomás!

Forrás:
Heidi Agan

Ha további képeket szeretnétek látni Heidi Aganról, akkor látogassátok meg a honlapját vagy Facebook-oldalát!

4 hétköznapi hercegné, akiknek az élete igazi Hamupipőke-történet

A protokoll az protokoll, amit egy hercegnének mindig be kell tartania. Nincs kibúvó, nincs megszegés vagy ellenkezés. Az elvárásoknak megfelelni kicsit sem könnyű, főleg akkor, ha az ember nem beleszületik, hanem beházasodik a családba. De milyen lemondásokkal jár Katalin vagy Sophia hercegné élete? Ide kattintva megtudhatjátok!

Ajánlott cikkek