Egyéb kategória

Először adott interjút az Eagles of Death Metal zenekar a párizsi terrortámadás éjszakájáról

Az egész világot megrázta a november 13-án történt párizsi terrortámadás, ami 130 ártatlan ember halálával járt. A terrorcselekmény – ahogy arról már mi is beszámoltunk – egyszerre több helyszínen zajlott, ebből az egyik a Bataclan rendezvényterem volt, ahol épp az amerikai Eagles of Death Metal koncertezett. A zenekar tagjai először adtak interjút.
vous - 2015.11.22.
Először adott interjút az Eagles of Death Metal zenekar a párizsi terrortámadás éjszakájáról

Mindannyian értetlenül állunk a jelenleg kialakult helyzet előtt, ép ésszel képtelenek vagyunk felfogni a történteket, és még csak elképzelni sem tudjuk, mit éltek át az emberek, akik akkor ott voltak. Európa több városában is terrorveszély van, rendőrök és katonák sétálnak a legforgalmasabb városközpontokban. Túlélők történeteivel van tele az internet, de az aznap este a Bataclanban koncertező Eagles of Death Metal zenekar most először adott interjút.

A zenekar énekese, Jesse Hughes a Vice-nak adott interjújában elmondta, hogy az öltözőjükbe bújtak el a rajongók, de a terroristák, ahogy rájuk találtak, egyből meg is ölték őket.

Többen az öltözőbe bújtak, de a terroristák oda is bejutottak, és mindenkit megöltek, kivéve azt a kisfiút, aki egy bőrkabát mögé bújt. Az emberek halottnak tettették magukat, és rettenetesen féltek.

Hudges akkor rohant le a színpadról, amikor az iszlamisták berontottak a koncertre, és a tömegbe lőttek. Elmondása szerint azért halt meg ennyi ember, mert mindenki próbálta a barátait menteni.

Az egyik oka annak, hogy ennyi halálos áldozata volt a terrortámadásnak, hogy rengetegen nem akarták otthagyni a barátaikat. Még ebben a helyzetben is másokat helyeztek saját maguk elé.

A teljes Vice-interjú jövő héten jelenik meg, a teljes cikket itt olvashatjátok.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.