Egyéb kategória

Íme a megoldás, ha vagány hajat szeretnétek, de féltek is tőle

Egy idő után az ember lánya, ha már kipróbálta a vadabbnál vadabb frizurákat, elérkezik arra a pontra, hogy ideje komolyabb hajat viselnie, ami visszafogott nőiességet sugall, és búcsút kell intenie a papagájoskodásnak. Ám mégsem kell mindenről lemondani...
vous - 2015.11.20.
Íme a megoldás, ha vagány hajat szeretnétek, de féltek is tőle

Mert most olyan menő hajfestési módot mutatok nektek, ami áthidalja a problémát, és ha úgy tartja kedvetek, felnőttes frizuraként is helytáll, ha pedig vadulni akartok, elég lesz csak beletúrnotok. Twitteren bolydultak meg a nők, mikor egy sanghaji lány kiposztolta magáról az alábbi videót egy kísérő üzenettel: ilyen hajat kaptam ma.

Hát, ilyet én is szívesen viselnék.

A szivárványosság annyira nem újdonság, mi is írtunk már erről a hajtrendről, a különlegessége abban rejlik, hogy a színek egy réteggel lejjebb kerülnek fel a hajra, így első blikkre úgy tűnik, egyszerű barna haja van a lánynak – amíg bele nem túr. Én, bevallom, odavagyok érte, fényévekkel jobb, mint a csillámos haj.

Ti bevállalnátok?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.