Egyéb kategória

Dolgok, amiket szívből utálunk a hajgöndörítésben!

A hajgöndörítés minden nőnek kész gyötrelem. Ha nem, akkor én extraszerencsétlen vagyok ebben a tekintetben, mert mindig megszenvedek vele. Igaz, szögegyenes hajjal mégis mit várok, de mi, nők már csak ilyenek vagyunk: mindig az kell, ami nincs.
vous - 2015.11.21.
Dolgok, amiket szívből utálunk a hajgöndörítésben!

Van az az alkalom, amiért megéri bezárkózni a fürdőszobába, kizárni a külvilágot, és belevágni az éves Ma Begöndörítem A Hajam projektbe. Hajlakk, hajhab, hajvasaló, fésű és hajsütő vas társaságán kívül nem viseltek el a közeletekben senki és semmi mást, de még így is könnyen tragikomédiába fordulhat ez egész szépítkezősdi. Íme a néhány leggyakoribb agybaj, ami megtörténhet veletek hajgöndörítés közben!

Elfelejtitek, hogy a sütővas/hajvasaló forró

Mert elfelejtitek. Annyira koncentráltok a hajlakk egyenletes szórására és a tincsek pontos felcsavarására, hogy kimegy a fejetekből, hogy arra is figyelni kell. Vagy egyszerűen csak mellényúltok. Elég csúnya sebeket lehet szerezni ezzel a kis malőrrel.

Forrás:
dapussnboots.tumblr.

Nem tudjátok hová tenni a középső tincset

Nem vagytok hozzászokva, hogy nem a választékok mentén simul le a hajatok, hanem önálló életet él. Leginkább a homlokotok közepén rakoncátlankodó tinccsel nem tudtok mit kezdeni.

Forrás:
siren-symphonies.tumblr

Unjátok. Nagyon.

Sosem gondoltátok, hogy ENNYI hajatok van. Ugye, hogy minden csak nézőpont kérdése? Mikor már fél órája göndörítitek a hajatokat, és irtózatosan fáj a karotok, minden vágyatok, hogy a végére érjetek. Az már csak hab a tortán, hogy közben leizzadtok, és úgy elfáradtok, hogy már kedvetek sincs elindulni sehová.

Forrás:
ssoultripping.tumblr

Kirúgja magát!

A szögegyenes haj meg pláne. Egyszerűen nem találtok logikai összefüggést abban, hogy a fejetek egy részén göndör marad a hajatok, máshol meg mintha kivasaltátok volna. MIÉRT?!

Forrás:
blackgirlshairrock.tumblr

Szinte látjátok, ahogyan az egyenes hajatok kiröhög

Engem nem göndörítesz be, haver.

Forrás:
error-file.tumblr

A hajlakk az már olyan nektek, mint a parfüm

Mindegy, hová fújjátok, csak jusson mindenhová. A hajatok pedig olyan merev, hogy ölni lehetne vele. De legalább tart. Aztán hogy meddig…?

Forrás:
claireyg.tumblr

Senki nem érhet a hajatokhoz

Randitok van? A pasi belenyúlna a hajatokba? Esélye sincs.

Forrás:
mynaturalhairspiration.tumblr

Magatokra ismertetek?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.