Egyéb kategória

Dolgok, amiket szívből utálunk a hajgöndörítésben!

A hajgöndörítés minden nőnek kész gyötrelem. Ha nem, akkor én extraszerencsétlen vagyok ebben a tekintetben, mert mindig megszenvedek vele. Igaz, szögegyenes hajjal mégis mit várok, de mi, nők már csak ilyenek vagyunk: mindig az kell, ami nincs.
vous - 2015.11.21.
Dolgok, amiket szívből utálunk a hajgöndörítésben!

Van az az alkalom, amiért megéri bezárkózni a fürdőszobába, kizárni a külvilágot, és belevágni az éves Ma Begöndörítem A Hajam projektbe. Hajlakk, hajhab, hajvasaló, fésű és hajsütő vas társaságán kívül nem viseltek el a közeletekben senki és semmi mást, de még így is könnyen tragikomédiába fordulhat ez egész szépítkezősdi. Íme a néhány leggyakoribb agybaj, ami megtörténhet veletek hajgöndörítés közben!

Elfelejtitek, hogy a sütővas/hajvasaló forró

Mert elfelejtitek. Annyira koncentráltok a hajlakk egyenletes szórására és a tincsek pontos felcsavarására, hogy kimegy a fejetekből, hogy arra is figyelni kell. Vagy egyszerűen csak mellényúltok. Elég csúnya sebeket lehet szerezni ezzel a kis malőrrel.

Forrás:
dapussnboots.tumblr.

Nem tudjátok hová tenni a középső tincset

Nem vagytok hozzászokva, hogy nem a választékok mentén simul le a hajatok, hanem önálló életet él. Leginkább a homlokotok közepén rakoncátlankodó tinccsel nem tudtok mit kezdeni.

Forrás:
siren-symphonies.tumblr

Unjátok. Nagyon.

Sosem gondoltátok, hogy ENNYI hajatok van. Ugye, hogy minden csak nézőpont kérdése? Mikor már fél órája göndörítitek a hajatokat, és irtózatosan fáj a karotok, minden vágyatok, hogy a végére érjetek. Az már csak hab a tortán, hogy közben leizzadtok, és úgy elfáradtok, hogy már kedvetek sincs elindulni sehová.

Forrás:
ssoultripping.tumblr

Kirúgja magát!

A szögegyenes haj meg pláne. Egyszerűen nem találtok logikai összefüggést abban, hogy a fejetek egy részén göndör marad a hajatok, máshol meg mintha kivasaltátok volna. MIÉRT?!

Forrás:
blackgirlshairrock.tumblr

Szinte látjátok, ahogyan az egyenes hajatok kiröhög

Engem nem göndörítesz be, haver.

Forrás:
error-file.tumblr

A hajlakk az már olyan nektek, mint a parfüm

Mindegy, hová fújjátok, csak jusson mindenhová. A hajatok pedig olyan merev, hogy ölni lehetne vele. De legalább tart. Aztán hogy meddig…?

Forrás:
claireyg.tumblr

Senki nem érhet a hajatokhoz

Randitok van? A pasi belenyúlna a hajatokba? Esélye sincs.

Forrás:
mynaturalhairspiration.tumblr

Magatokra ismertetek?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!