Egyéb kategória

3 jel, hogy kimerültetek a munkában és szabadságra kell mennetek

Bizonyára mindenki emlékszik arra, milyen lelkes volt, amikor az első napját töltötte az új munkahelyén, de a kezdeti lelkesedés sokszor elmúlik. Íme, három árulkodó jele annak, hogy a kezdeti szikra már nincs meg a munkátok iránt és ideje lenne szabadságra menni.
vous - 2015.11.25.
3 jel, hogy kimerültetek a munkában és szabadságra kell mennetek

Nem osztjátok meg az ötleteiteket

Amikor megkaptátok az állást, akkor megpróbáltatok mindenkit lenyűgözni a tudásotokkal, az ötleteitekkel. Most viszont egyszerűbb sodródni az árral. Ennek talán az is lehet az oka, hogy túl sokszor ütköztetek ellenállásba, ezért már meg sem próbáljátok. Nem jó hozzáállás!

Forrás:
giphy.com

Nem szólaltok fel, ha nem értetek egyet

A siker egyik tényezője, ha gyakran hangoztatjátok a véleményeteket és szólaltok fel, ha valamivel nem teljesen értetek egyet. Ezek a felszólalások néha nézeteltérésekhez vezethetnek, emiatt inkább meghunyászkodtok. Senki nem értett veletek egyet, mindenki ellenetek beszélt, ezért inkább megbeszélitek saját magatokkal a fejetekben és csöndben maradtok.

Forrás:
giphy.com

Elúsznak a tennivalók

Gondoljatok vissza az első hetekre, amikor minden feladatotokat idő előtt teljesítettétek. Minden munkatársatokat szívesen segítettétek ki ÖNKÉNT, ha gondba kerültek egy feladattal. De a dolgok teljesen megváltoztak. Túl lazák lettetek és minden tennivalótokat halogatjátok. A határidők pedig egyre csak közelednek és minden motivációtok elszállt.

Ha ezeket tapasztaljátok még nem kell pánikba esni, nem feltétlenül van arról szó, hogy új munka után kell néznetek. Először gondoljatok csak bele, mikor is voltatok utoljára szabadságon. Na, ugye! Lehet, hogy ideje lenne kivenni pár napot.

Forrás:
giphy.com
Ajánlott cikkek