Egyéb kategória

Kiráz minket a hideg az új ketchuptól

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én imádom a ketchupot. Vannak olyan ételek, amikből egyszerűen nem lehet kihagyni. De ha tényleg ilyen lesz a jövőben a ketchup, akkor inkább lemondok róla.
vous - 2015.11.16.
Kiráz minket a hideg az új ketchuptól

Csak gondoljatok bele, mi lenne, ha ketchup nélkül kéne megennetek a sült krumplit, ki kéne hagynotok a hamburgerből és a hot dogból. Dráma, dráma, dráma! Viszont alapvető probléma, hogy a ketchup sokszor eláztatja a hamburger zsemléjét.

Egy Los Angeles-i séf, Ernesto Uchimuro azonban megoldotta a problémát és feltalálta a ketchuplapot. Jól olvastátok. Ugyanolyan íze van, mint a hagyományos ketchupnak, csak éppen nem áztatja el az egész hamburgert. Mintha egy szelet sajt lenne benne, csak ketchupból. Előttem van a kép, amikor belépek egy gyorsétterembe és kérek egy sajtburgert ketchuplap nélkül…

A következő videóban láthatjátok is a hatalmas találmányt. Minket kicsit kirázott tőle a hideg… Nektek hogy tetszik?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!