Egyéb kategória

Meryl Streep egy képpel bizonyította be, miért ne adjátok fel az álmaitokat

Ti gondoltátok volna, hogy a gyönyörű Meryl Streep egyszer azért nem kapott meg egy szerepet, mert túl csúnyának találták? Szerintünk pedig már akkor is gyönyörű volt.
vous - 2015.11.12.
Meryl Streep egy képpel bizonyította be, miért ne adjátok fel az álmaitokat

Meryl Streep Facebook-oldalára a napokban egy régi képet posztolt fiatal önmagáról. A képről egy szőke szépség mosolyog ránk a metróról. Ám van, aki akkor „túl csúnyának” találta egy szerephez. A színésznő a következő szöveget írta a kép alá:

„Ez én vagyok, úton haza a King Kong meghallgatásáról, ahol azt mondták, túl csúnya vagyok a szerephez. Ez egy döntő pillanat volt számomra.

Egy kemény vélemény szétzúzhatja az álmomat, hogy színésznő legyek, vagy segíthet abban, hogy még jobban higgyek magamban. Vettem egy mély lélegzetet, és azt mondtam: ‘Sajnálom, hogy azt gondolod, túl csúnya vagyok a filmedhez, de ez csak egy vélemény a tengerben, és én inkább egy kedvesebb dagályt keresek.’

Forrás:
Facebook/Unofficial: Meryl L. Streep

Pontosan ezért fontos, hogy ti is mindenek felett higgyetek magatokban! Ne törődjetek más véleményével, küzdjetek az álmaitokért. Ha nekem nem hisztek, tanuljatok Meryl példájából: nem kapott meg egy szerepet, mert túl csúnyának titulálták, ma pedig háromszoros Oscar-díjas és nyolcszoros Golden Globe-díjnyertes színésznő, 18 jelölésével pedig ő a legtöbb díjra jelölt színésznő az Oscar-díj történetében.

Forrás:
AFP/Europress Fotóügynökség
Ajánlott cikkek